S obzirom na to da redovito mora putovati s jednog kraja svijeta na drugi, srpskom tenisaču Novaku Đokoviću je potrebno prijevozno sredstvo koje će mu to omogućiti. Zbog toga već dugo ne putuje komercijalnim letovima već privatnim avionom koji je oličenje luksuza. 

Naime, kako je Novak najuspješniji tenisač u povijesti, za sada je u karijeri zaradio već 220 milijuna eura, ali dobio brojne benefite. Primjerice, Đoković je već godinama klijent kompanije 'NetJets' koja mu osigurava poseban prijevoz, piše Blic. Zbog toga se i može reći da tenisač na neki način ipak posjeduje privatni avion, koji je potpuno prilagođen svim njegovim potrebama.

Nekad ga koriste i članovi obitelj, poput njegov brata Đorđa koji je poduzetnik. Ovaj skupocjeni avion potpuno je prilagođen Novakovim potrebama. Unutrašnjost je veoma udobna i omogućava da se tenisač malo odmori i odspava ako je potrebno. 

Luksuzno uređen, nudi sav komfor stana, samo u zraku. Novak je više puta na svojim Instagram storyjima dijelio fotografije i snimke iz svog aviona.

Avion je opremljen brzim internetom, kutkom sa igricama kao i udobnim ležajevima.

Inače Novak na svoj komfor nikada ne štedi pa se tako zna da je na nekretnine potrošio 30 milijuna eura. U unutrašnjost Novakovog aviona možete zaviriti u nastavku u galeriji.