Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'OBORENI': Iris Livaja podijelila divan trenutak Marka i njihovog sina nakon napornih treninga

Iris Livaja podijelila je fotografiju supruga Marka i sina Lorenza nakon treninga.

 iris livaja Izvor: Instagram

Bivša manekenka Iris Livaja (43) često objavi fotografije lijepih obiteljskih trenutaka koje dijeli s nogometašom Markom (29) i njihovom djecom. Posljednji je oduševio brojne obožavatelje jer je pokazao da će, čini se, i njihov sin Lorenzo nastaviti očevim stopama.  

 Lorenzo Livaja Izvor: Instagram

Naime, maleni Lorenzo je imao trening gimnastike na kojem je veselo trčkarao i igrao se s loptom dok su sva ostala djeca mirno stajala i izvodila vježbe. 

'Na gimnastiku s loptom', napisala je Iris na Instagram storyju. 

 Lorenzo Livaja Izvor: Instagram

Potom je maleni dječak pokazao svoje sposobnosti na kozliću za gimnastiku s kojeg je bez imalo straha skočio na strunjaču. Naravno, podršku mu je dala i trenerica, a sretna mama Iris sve je to snimila.  

 Lorenzo Livaja.PNG Izvor: Instagram

Sve je završilo odmorom pa je tako Lorenzo zaspao u zagrljaju svog oca Marka. Čini se da je i nogometaš Hajduka prije toga imao naporan trening. 

'Oboreni', napisala je Iris uz preslatku fotografiju tate i sina. 

Podsjećamo, Iris i Marko svoju su ljubavnu priču započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a ona 14 godina više. Iako im, zbog razlike u godinama, nitko nije predviđao zajedničku budućnost, Iris i Marko pokazali su da su godine samo broj. Iris i Marko vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon osam godina veze, a zajedno imaju dvoje djece, sina Lorenza i kćer Elizabet.

Povezane vijesti