Tenisač Novak Đoković (36) u pohodu je na Wimbledonu, a javnost zanima svaki detalj njegovog života. Jedna od dama koja ovih dani privlači posebnu pažnju je dadilja njegove djece. Misteriozna brineta pojavila se na nekoliko mečeva slavnog tenisača, a zadužena je za čuvanje najmlađih članova obitelji. Ona brine o Stefanu i Tari. 

Poznato je da Novak i Jelena izuzetno brinu o odgoju pa su tako imali visoke kriterije prilikom odabira osobe koja će brinuti o njihovoj djeci. Kako se navodilo, detaljno su provjeravali biografije žena koje su se prijavljivale za posao, a bile su neophodne i preporuke ranijih poslodavaca, znanje jezika, a osim toga morala je imati iste pedagoške standarde kao Novak i Jelena.  

Završnu riječ dala je Jelena i odabrala idealnu kandidatkinju koju su prihvatili kao član obitelji. Stefan i Tara je obožavaju, a i ona se brzo uklopila i ispunila sva očekivanja. 

'Stefan i Tara prva su generacija djece u našoj obitelji koja nikada nisu dobila batine. Dobivala sam ih od roditelja, majke prije mene, oca, djeda, bake, Novak također. Vjerujem da to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista može promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju povijesti i budućnosti', rekla je Jelena na jednom panelu.

Dadilja obitelj Đoković često putuje s njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu. Iako se zna da je riječ o dadilji, njezin identitet je još uvijek nepoznat.

Ne zna se točno o kojem iznosu se radi, ali plaćena je iznad svakog prosjeka za tu vrstu djelatnosti, posebno kada s Đokovićima boravi u inozemstvu, kao što je trenutno slučaj.