Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NE VARA MENE, VARA DJECU': Prvak već sjedi iza rešetaka, a sad je novom optužbom otkriveno kakav je podlac

Njemački boksač bošnjačkih korijena, Felix Sturm, navodno je odbio donirati novac za djecu već ga je radije zadržao za sebe.

 felix sturm Izvor: Profimedia

Felix Sturm je dobro znano ime za fanove boksa, a sada se našao u središtu skandala koji ne jenjava već se samo svakog dana sve više i više zahuktava. Naime, ovaj bivši svjetski prvak u super-srednjoj kategoriji po WBA ljestvici je završio u zatvoru zbog utaje poreza, a stvari su se upravo dodatno zakomplicirale.

Ovaj njemački boksač bošnjačkog porijekla nedavno je otišao na služenje zatvorske kazne zbog porezne prijevare, a sada ga je bivši europski prvak u tajlandskom boksu Uwe Huck dodatno ocrnio iznijevši optužbe da ga je Sturm prevario.

 Felix Sturm navodno je odbio donirati novac u humanitarne svrhe. Izvor: Profimedia

Kako stvari stoje, Huck godinama organizira humanitarne borbe kako bi pomogao mladim ljudima da se kroz obrazovanje i sport lakše uklope u društvo, a navodno je u dogovoru sa Sturmom organizirao revijalni boks meč od čijeg prihoda je 50 tisuća eura trebalo ići u humanitarne svrhe.

Sada Huck tvrdi da je unatoč humanitarnoj svrsi meča, Sturm odbio donirati novac već ga je zadržao za sebe.

‘Ne vara mene, vara djecu. On želi biti uzor mladima, a netko poput njega nije dostojan svjetske titule. Diskreditirao je cijeli boks’ poručio je Huck. Istraga u vezi ovih izjava i utaje novca namijenjenog humanitarnoj udruzi sada je u tijeku.

Povezane vijesti