Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKAZALA ZAŠTO JU NAZIVAJU NAJLJEPŠOM HRVATICOM: U Anicu Kovač Robert se zaljubio kao tinejdžer, a onda oženio drugu

Jedna od najljepših dama hrvatske estrade, Anica Kovač, došla je u društvu prijateljica na koncert Bože Vreće.

 anica kovač Izvor: Pixsell/Davor Puklavec

Anica Kovač jedna je od najljepših žena Hrvatske, a dugi niz godina je u braku s našim bivšim nogometnim reprezentativcem Robertom Kovačem, a sada je izašla s prijateljicama na koncert Bože Vreće u KD Lisinski te opet zapanjila ljepotom. Naime, Anica je zasjala u šljokastom sakou, uskim crnim hlačama i crnom topu, a oko vrata je nosila niz zlatnih ogrlica.

 Anica Kovač u Lisinskom na koncertu Božo Vrećo. Izvor: Pixsell/Davor Puklavec

Anica je inače česta gošća javnih događanja u Hrvatskoj, a svi ju znaju kao bivšu misicu i suprugu Roberta Kovača. Podsjetimo se, Anica i Robert Kovač upoznali su se još u tinejdžerskim danima, kad je Robert već igrao nogomet, a Anica radila na manekenskoj karijeri. Veza im je potrajala samo pet mjeseci jer su, kako je ona kasnije isticala, oboje bili premladi.

U međuvremenu oboje su se posvetili karijerama u kojima su postizali zavidne uspjehe, ali su imali i druge partnere. Anica je bila u vezi s Ivanom Lovrićem, osobnim čuvarom Franje Tuđmana, a Robert se čak oženio za drugu.

 Anica i Robert Kovač zajednos u od 2000. godine. Izvor: STORY ARHIVA

Pet godina nakon prekida, 1998., tri godine nakon što je Anica ponijela krunu Miss Hrvatske, vidio ju je na televiziji i, uz pomoć Zorana i Zdravka Mamića, ponovno stupio u kontakt s njom. Od tada se više nisu razdvajali.

 Anica i Robert Kovač danas imaju troje djece. Izvor: STORY ARHIVA

Robert se razveo i 2000. godine potpisao ugovor za Bayern iz Münchena, a Anica se iste godine uselila k njemu. Zaprosio ju je na Božić u jednom restoranu u Njemačkoj, a vjenčali su se godinu dana kasnije u crkvi Svetog Križa u Zagrebu. Svadbeno slavlje održalo se u hotelu Westin, a kumovi su im bili Zdravko Mamić i Aničina rođakinja Milovena Čičak. Na svadbi su imali 350 uzvanika, a zatim su se vratili u München.

U lipnju 2003. dobili su prvo dijete, kćer Leticiju, nakon čega su se preselili u Italiju gdje je Robert igrao za Juventus. Sin Marko stigao im je 2007., a godinu dana kasnije i kći Viktorija.

Povezane vijesti