Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FATALNA LJUBAV BORNE ĆORIĆA PROGOVORILA O NJIHOVOJ VEZI: Prije njega ljubila mlađeg nogometaša s kojim se 'opekla'

Borna Ćorić reda jedan teniski uspjeh za drugim, a jedan od njegovih životnih oslonaca mogla bi biti i seksi Katarina Ostojić Kaja, za koju se šuška da mu je djevojka. Sad se o svemu oglasila.

 borna ćorić Izvor: NEMANJA NIKOLIĆ/KURIR

Trenutno najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić posljednjih je mjeseci u središtu pozornosti medija zbog svoje navodne romanse s lijepom Srpkinjom, Katarinom Kajom Ostojić. Naime, našeg tenisača su prije nekoliko mjeseci Borna je uhvaćen u intimnom druženju s fatalnom crnkom, a sada je ona napokon progovorila o šuškanjima da su zajedno.

Radi se o pjevačici koja je sportaša upoznala prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo među njima su počele frcati iskrice. Prema Kurirovom izvoru, Ostojić isprva nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, no s vremenom je ipak popustila. Službeno su se počelo viđati prije nekoliko tjedana, ponekad u Zagrebu, a ponekad u Beogradu.

 Katarina Kaja Ostojić i Borna Ćorić u Beogradu. Izvor: NEMANJA NIKOLIĆ/KURIR

Posljednji put su snimljeni u jednom restoranu, kada ih je Kurirova ekipa snimila. Vrlo je brzo po njihovom ponašanju postalo jasno kako između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Sada su je novinari upitali kako komentira navode o svojoj novoj romansi s 13 godina mlađim tenisačem, a ona je odlučila o svemu mudro šutjeti. Nakon kraha posljednje veze odlučila je privatne stvari zadržati sama za sebe.

‘Moja definitivna odluka nakon moje posljednje veze je da držim sve za sebe. Tako mi je najbolje i tako mislim da je najpametnije’, rekla je Kaja.

Pjevačica je ranije bila u vezi s riječkim nogometašem Mateom Pavlovićem, no prekinuli su u srpnju 2022. godine. 'Ne bih ništa pretjerano sad o tome pričala. Želim ostati dostojanstvena. Jednom kad odem, više se ne vraćam', rekla je tada ljepotica za Novu.rs. Mateo je od nje bio mlađi sedam godina.

Povezane vijesti