Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOLJELA GA 6 GODINA UNATOČ SVEMU, A SAD JU IZBACIO IZ KUĆE: Rekao joj da pakira torbe i zauvijek ode, vratila mu udarac

Slavni golfer Tiger Woods opet je u središtu skandala. Sada ga je bivša djevojka Erica Herman tužila za seksualno zlostavljanje.

 tiger woods Izvor: Profimedia

Najpoznatiji, ali i najrazvratniji golfer svijeta neosporno je Tiger Woods, a sada se opet našao u ‘žiži’ skandala. Naime, golfera je njegova bivša djevojka Erica Herman optužila za zlostavljanje u vezi te sudski tužila nakon njihova gadnog prekida šestogodišnje veze.

Podsjetimo se, Tiger je znan po tome što je bivšu suprugu Elin, majku svoje dvoje djece, prevario preko stotinu puta s više od 60 žena. Afera je otkrivena kada je jedna od prostitutki koje su spavale s Tigerom cijelu priču prodala medijima, a onda su istupile i druge njegove ljubavnice. Afera je bila tolikih razmjera da je Tiger izgubio brojne sponzorske ugovore, a žena ga je momentalno napustila.

 Tiger Woods i njegova bivša supruga Elin koju je masovno varao. Izvor: Profimedia

Iako se činilo da su mu svi okrenuli leđa, ipak je kasnije našao ljepotice koje su ga unatoč lošoj reputaciji ljubile. Tako je bio u vezi sa skijašicom Lindsey Vonn, a onda je šest godina ljubio Ericu Herman – s kojom će se čini se povlačiti po sudu. Naime, ona je sada tužila Woodsa i rekla kako ju je natjerao da na početku karijere potpiše Ugovor o povjerljivosti podataka, a kasnije ju je zlostavljao. Zbog proživljenih trauma traži odštetu u vrijednosti 30 milijuna dolara.

 Tiger Woods i Erica Herman su zajedno bili 6 godina. Izvor: Profimedia

Podsjetimo se, Erica i Tiger su se zaljubili 2017. godine, a skrivali su svoju vezu od pogleda javnosti sve do prošle godine! Tada su se prvi puta zajedno pojavili na turniru US Openu te tako potvrdili da su već 5 godina u vezi, a sada je došlo do naglog i ružnog prekida.

Prema pisanju Daily Maila, Erica tvrdi da se Ugovor o povjerljivosti podataka ne treba poštovati ako je u vezi došlo do nasilja, a u njezin slučaju, navodno ju je Tiger seksualno zlostavljao. Također, ona tvrdi da ju je preko noći odlučio izbaciti iz njihove vile na Floridi koja vrijedi oko 40 milijuna dolara.

Osim toga, navodno joj je otuđio oko 40.000 dolara i još neke osobne stvari, a sada ona zbog svega traži milijunsku odštetu. Proces suđenja uskoro će započeti pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati.

Povezane vijesti