Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DJEVOJKU BRUTALNO SILOVAO, A SAD ŽELI DA MU SUPRUGA BUDE PODRŠKA? Osim slobode, izgubit će i ono što mu je 'sveto'

Daniju Alvesu supruga Joana Sanz navodno je rekla da će se razvesti od njega.

 Dani Alves Izvor: Profimedia

Najtrofejniji nogometaš svijeta, 39-godišnji Dani Alves, nedavno je završio u pritvoru nakon što je optužen za seksualni napad na jednu 23-godišnju djevojku. Navodno ju je pretposljednjeg dana prošle godine silovao u jednom noćnom klubu u Barceloni, a šokantni detalji slučaja proširili su se tabloidima brzinom požara.

Od tada je nogometaš nekoliko puta mijenjao svoj iskaz na sudu. Tako je prvo govorio da tu djevojku ni ne poznaje, a kasnije je pak priznao da su imali spolni odnos, ali uz njezin pristanak. Zbog kontradiktornosti u izjavama, zadržan je u pritvoru gdje čeka novo ročište. Nakon svega, njegova je supruga Joana Sanz zatražila razvod – ali tvrdi da silovanje nije razlog raspada ljubavi ovog para već samo kap koja je prelila čašu.

‘Znam tko je moj muž i znam da se prema svima odnosi s poštovanjem. Čak i kada me je upoznao, nije pokazao nikakvo nepoštovanje. Mnogo puta sam vidjela kako su žene prilazile mom mužu u VIP prostorijama, pokušavajući ga zavesti pred mojim očima’, rekla je ona nakon suprugovog uhićenja.

Ipak, iako se isprva činila hrabrom i spremnom se suočiti sa svim optužbama zajedno s Alvesom, na kraju je ipak na društvenim mrežama pobrisala sve njihove zajedničke fotografije, a prema najnovijim detaljima ovog slučaja, suprugu je odluku o razvodu iznijela putem telefonskog razgovora dok je već bio u zatvoru.

Nogometaš joj je rekao da ju ne želi izgubiti te da ju voli, no ljepoticu to ne dira. Nakon pet godina braka je odlučila razvesti se i krenuti dalje, a Alves će se morati sam boriti sa sudskim postupkom. Inače, Daniju prijeti zatvorska kazna od četiri do dvanaest godina, a da bi za Joanu situacija bila još bolnija – nedavno joj je preminula majka.

'Molim predstavnike medija koji su ispred moje kuće da poštuju moju privatnost. Majka mi je umrla prije tjedan dana', poručila je ona nakon suprugovog uhićenja. Istaknula je da je odjednom izgubila dva važna životna oslonca i zamolila za malo empatije. Joana je inače, vrlo popularna španjolska manekenka, koja je tijekom karijere surađivala s mnogim čuvenim brendovima, a samo neki od njih su Jimmy Choo i Yves Saint Laurent.

Povezane vijesti