POZNATI SPORTAŠ LJUBI DVIJE LJEPOTICE ISTOVREMENO: Zaveo manekenku pa zajedno pronašli djevojku, pjevačicu s Eurovizije

Legendarni boksač David Haye nalazi se u centru pažnje britanskih medija.

Instagram

Najčudnija ljubavna priča u svijetu sporta je ona slavnog boksača Davida Haya.

Legendarni boksač, naime, trenutno se nalazi u centru pažnje britanskih medija. Ovaj sportaš je već gotovo pet godina u mirovini, ali je uspio skrenuti pažnju na sebe. Naravno, nije riječ o sportu već o njegovom ljubavnom životu koji trenutno ima jednu veoma zanimljivu epizodu. Haye, naime, istovremeno živi sa dvije veoma atraktivne devojke.

Za ovaj slučaj saznalo se putem društvenih mreža i to u posljednjih nekoliko tjedana. David Haye je na Instagram profilu objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a i njegove izabranice Una i Sian podijelile su fotografije sretne trojke koja očigledno vodi jednu od najzanimljivijih sportsko-estradnih veza na svijetu.

Na društvenim mrežama mogli smo vidjeti njihovu zajedničku fotografiju iz bazena u Marocu, zatim kako sjede za istim stolom pred doček 2023. godine, ali i fotografije iz svakodnevnog života. Između ostalog tu je i jedna fotografija na kojoj je David gol do pojasa dok njegove izabranice poziraju pokraj njega u kupaćim kostimima, iako on tvrdi da takve stvari ne želi pokazivati u javnosti.

'Volim svoj privatni život držati daleko od javnosti. Malo sam dopustio ljudima da uđu u njega kroz društvene mreže, ali ono što iza zatvorenih vrata radim tiče se samo mene i djevojaka koje su umiješane. Ne želim ulaziti u sve to', izjavio je boksač i tako praktično potvrdio priče o ljubavnom trokutu. U prilog tome govore i druge informacije do kojih su došli britanski mediji.

Navodno su David i Sian Osborne zajedno odlučili 'začiniti' život i preko aplikacije za upoznavanje poznatih osoba stupili su u kontakt sa Unom Healy. Oboje su procijenili da bi djevojka iz Irske mogla biti idealan kandidat za njihovu vezu, pa je ovaj neobičan trio odlučio započeti neobičnu avanturu.

Inače, obje devojke Davida Haya su poznate široj javnosti. Sian se bavi manekenstvom i gradi karijeru u modnoj industriji, dok je Una pjevačica. Svojedobno je bila članica britanske grupe 'The Saturdays', a u duetu sa Brianom Kennedyjem predstavljala je Irsku na Euroviziji 2006. godine. Uz glazbenu karijeru postala je i poznato TV lice, najprije kao član žirija u glazbenim natjecanjima, a zatim i kao voditeljica nekoliko emisija.