O AFERI ZGODNE PLAVUŠE I IBRAHIMOVIĆA BRUJAO JE SVIJET: Nakon skandala sa Zlatanom, zavela je njegovog kolegu

Prije nekoliko godina pisalo se da je Zlatan Ibrahimović suprugu varao s drugom ženom - lijepom talijanskom voditeljicom koja danas uživa u vezi s njegovim kolegom.

Profimedia

Talijanska voditeljica Diletta Leotta već neko vrijeme uživa u vezi s njemačkim vratarom Lorisom Karuisom.

O paru se prvi put pisalo još u listopadu 2022. godine kada su prvi put viđeni u javnosti, a vezu je službeno potvrdila kad je za doček Nove godine objavila njihove zajedničke fotografije.

Diletta pažnju javnosti privlači - kako svojim atraktivnim izgledom, tako i svojim ljubavnim životom, a prije dvije godine lijepa Talijanka našla se u žiži javnosti zbog afere sa Zlatanom Ibrahimovićem. Naime, u siječnju 2021. saznalo se da je Zlatan proveo noć u kući najpoznatije talijanske sportske novinarke koja je kasnije uplovila u vezu sa slavnim turskim glumcem Canom Yamanom.

Ibrahimović je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a onda je otišao kod Dilette s kojom je ostao da ranih jutarnjih sati.

Instagram 

'Viđeni su zajedno od 21:20 do petnaest minuta do ponoći, kad su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila', naveo je tada neimenovani izvor.

Magazin 'Chi' je potom prenio da su njih dvoje zajedno večerali i to nakon što je Ibrahimović suprugu Helenu Seger poslao kući, pa produžio kod Dilette na Sardiniju gdje je ona prethodno stigla s prijateljicama i bratom. A šuškanja je potaknulo i snimanje zajedničke reklame u to vrijeme.

Prema drugim glasinama, Diletta i Zlatan su najprije u odvojenim grupama došli u isti restoran. Što se unutra točno događalo nije poznato, jer su bili u dijelu koji je zatvoren za javnost.

Diletta Leotta i Zlatan Ibrahimović u reklami  YouTube

Ipak, činjenica je da su se našli u isto vrijeme na istom mjestu, došavši sa različitih strana svijeta. I sama Diletta je jednom prilikom progovorila o tračevima.

'Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije', rekla je tada.

Dileta danas izgleda lijepo, sretno i zadovljno, te nema sumnje da joj veza s njemačkim nogometašem itekako prija, a da je skandal sa Zlatanom pao u zaborav.