TENISAČ 7 GODINA LJUBI POTPUNO DRUGAČIJU LJEPOTICU: Zaljubili su se kao djeca, evo zašto je posebna

Novak Đoković nastupa u četvrtfinalu Australian Opena gdje mu je protivnik Andrey Rublev.

Profimedia

Jedan od najboljih tenisača svijeta Novak Đoković trenutno nastupa na Australian Openu. Ovo je posebno značajan turnir za njega zbog prethodne deportacije koju je doživio od tamošnjih vlasti.

Instagram 

Novakov protivnik u četvrtfinalu je Rus Andrey Rublev, mladi tenisač koji se nalazi u samom vrhu ATP liste, pa je trenutno na petom mjestu.

Njegovi uspjesi u sportu se tek očekuju, mada je on i danas ozbiljna konkurencija svakom tenisaču. Međutim, uvijek je od svega zanimljiviji privatni život svakog sportaša.

Profimedia 

Mnogi su se pitali je li 26-godišnji Rus oženjen s obzirom na to da su često u publici viđali lijepu djevojku koja ga prati, a na društvenim mrežama objavljuju i zajedničke fotografije. Riječ je o Anastasiji Homutovoj, Andrejevoj djevojci. Naime, još uvijek nisu u braku, ali su zajedno od 2016. godine.

Twitter 

Zanimljivo je da je i ona tenisačica, ali i model. Anastasija i Andrey su se upoznali tijekom jednog treninga prije sedam godina i od tada su nerazdvojni. Naime, lijepa odabranica uspješnog sportaša 'odskače' od tipičnih žena sportaša.

Samozatajna je, rijetko objavljuje fotografije, a njen profil na Instagramu je zaključan za javnost.