Ovi Vatreni vole starije: Jedan je oženio šest godina stariju, a on je 55-godišnju divu pozvao da mu se javi

Hrvatski nogometaši vole starije partnerice.

Magi Haroun / Shutterstock Editorial / Profimedia

Redovito viđamo parove u kojima je muškarac stariji žene, godinama je to bilo pravilo u odnosima. Međutim, neki naši Vatreni se ne drže toga. Naime, nekoliko njih je vezi ili braku sa starijom partnericom, a mi vam otkrivamo tko su oni i kolika je razlika u godinama među njima.

Luka i Vanja Modrić

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić u braku je s pet godina starijom suprugom Vanjom. Vjenčali su se 2010. te imaju troje djece - sina Ivana i kćeri Emu i Sofiju. Upoznali su se 2004., a nogometaš je u svojoj autobiografiji otkrio da se u nju odmah zaljubio, ali da je na početku bio previše sramežljiv da bi nešto poduzeo.

Instagram 

Prvi sam put tu curu spazio u pubu Maxi, na južnoj strani stadiona Maksimir. Tog ljeta 2004. bilo mi je jasno da me zaintrigirala. Bio sam previše sramežljiv da bih uopće razmišljao o tome kako stvoriti priliku da je upoznam. Znao sam da se zove Vanja. Saznao sam i da je pet godina starija od mene, ali izgledom to nije odavala. Bila je mladolika, lijepa, i da, odavala je dojam da je drugačija od drugih’, napisao je Luka.

Mateo i Izabel Kovačić 

Omiljeni domaći par upoznao se preko prijatelja dok su još bili tinejdžeri. Izabel je godinu i pol starija od Matea, a jednom prilikom dok je išla trčati s prijateljicom je zastala u prostorima za hobije koji su bili pored njihove crkve.

'Tad mo postali najbolji prijatelji', ispričala je jednom prigodom o njihovom prvom susretu.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Vjenčali su se u lipnju 2017. u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Sinčića Ivana dobili su u listopadu 2020., a Izabel je gotovo cijelu trudnoću držala u tajnosti. Sad par čeka rođenje druge bebe. 

Bruno Petković i Iva Šarić

Igrač Dinama Bruno Petković u braku je sa šest godina starijom Ivom Šarić, a par ima sina Adriana. Iva je jedna od WAG-sica koja je redovito bodri svog dragog.

Instagram 

Par je vezu započeo krajem 2019. kad se Iva Šarić u ulozi novinarke odradila je intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive.

Borna Sosa i Ivona Šimunović

Mladi reprezentativac Borna Sosa itekako plijeni pozornost ljepšeg spola svojim privlačnim izgledom i brojnim tetovažama, no njegovo je srce zauzeto. Naime, 26-godišnjak ljubi četiri godine stariju Ivonu Šimunović.

O plavokosoj djevojci ne zna se gotovo ništa, a Borna u intervju za Story nije htio mnogo otkriti.

'Ne dijelim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama’, rekao je.

Instagram 

Pristao nam je ipak reći nekoliko detalja o zgodnoj arhitektici s kojom je u vezi oko četiri godine.

‘Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli’, ispričao je šarmantni nogometaš.

Joško Gvardiol

Možemo slobodno reći da je 22-godišnji Joško Gvardiol zvijezda Vatreni. Svi pričaju o njegovim sposobnostima na terenu, ali i izgledu te simpatičnosti. Pažnju privlači i činjenica da je Zagrepčanin slobodan.

Prije dvije godine u emisiji Roberta Knjaza otkrio tko su mu tri najljepše dame na svijetu, a odabrao je Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez koju je stavio na prvo mjesto.

‘Čekaj, ti voliš malo starije?’, pitao ga je Robert Knjaz.

Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru’, nasmijano mu je odgovorio nogometaš.

Zatim se obratio slavnoj pjevačici i glumici.

‘Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu, produžio sam ugovor, nadam se da ćeš gledati i da ćeš mi se javiti na Instagram’, poručio je tada.