Caroline je nakon 10 godina braka ostavila slavnog nogometaša: Razlog je bizaran, a mnogi su je osudili zbog toga

Kada je Carolina Celico ostavila slavnog nogometaša, cijeli svijet je bio u šoku jer je razlog razvoda bila njegova dobrota.

VANDERLEI ALMEIDA / AFP / Profimedia

Caroline Celico je 2015. godine podnijela zahtijev za razvod od slavnog nogometaša. Dok su mnogi očekivali da je Kakina nevjera razlog, ispostavilo se da je daleko od toga. Nakon deset godina braka i dvoje djece, Caroline njezin muž više nije bio zanimljiv, navodi Stil

'Kaka me nikad nije izdao, odlično me je tretirao, dao mi je divnu obitelj, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je što je bio previše savršen za mene', rekla je tada Caroline. 

Nakon što je to otkrila, našla se na meti osuda. 

JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia 

Ni tada Kaka nije pravio probleme, ostali su u dobrim odnosima i ponovno je Brazilac pokazao da je odličan otac. Slavni Kak je jedan od najpobožnijih nogometaša ikad, i to je proslava njegovog gola i potvrđivala. Nakon svakog gola Kaka bi prstima uperio ka nebu kako bi zahvalio Bogu zbog toga. 

Oboje su nakon razvoda započeli život s novim partnerima. Kaka je u vezi s Carolinom Dias od 2017. godine, dobili su dvije kćeri, a 2021. su se vjenčali

Instagram 

S druge strane Caroline Celico je od 2021. godine u braku s Eduardom Scarpom Juliaom i dobila je sina Rafaela.

Kaka je jedan od najboljih nogometaša 21. stoljeća. Osvojio je Zlatnu loptu 2007. godine, i to ispred Cristiana Ronalda i Lionela Messija koji su tada tek kretali svoje karijere. Za Brazil je odigrao 92 utakmice, postigao je 29 golova i bio je prvak Svjetskog prvenstva 2002. godine.

Karijeru je počeo u Sao Paolu iz koga je otišao u Milan, zatim je nostio dres Reala i Orlanda, u kome je i završio karijeru 2017. godine.