Tko je djevojka Monda Duplantisa? Nakon rušenja rekorda potrčao je njoj u zagrljaj, lijepa Šveđanka je vrlo popularna

Atletičar Mondo Duplantis je jedna od najvećih zvijezda Olimpijskih igara u Parizu, a poslije zlatne medalje pao je u zagrljaj svoje devojke.

Victor Joly / AFP / Profimedia

Švedski atletičarArmand Mondo Duplantis osvojio je zlato na Olimpiskim igrama u Parizu u disciplini skok s motkom. Ovaj sjajni mladi sportaš uz osvojeno zlato, oborio je i svjetski rekord preskočivši nevjerojatnih 6.25 metara

Desetog dana Olimpijskih igara u Parizu, Mondo je osvojio zlato i postavio rekord kojim je sam sebe nadmašio, a impresivni sportaš ima tek 25 godina. Ona je rođen u Louisiani u SAD-u, ali je izabrao natjecati se za Švedsku u čast porijekla i naslijeđa svoje majke. 

Nakon što je osvojio sve moguće rekorde i zlato, uz roditelje, postojala je još jedna osoba kojoj je potrčao u zagrljaj - njegova djevojka Desire Inglander, piše Glossy.

'Desire mi donosi takvu ravnotežu u životu. Toliko je lijepo biti u mogućnosti doći kući i pobjeći u totalno drugačiji svijet, gdje upijamo jedno drugo u bilo čemu što radimo. Ona je sjajan prijatelj za putovanja', rekao je Duplantis ranije ove godine. 

Tko je Desire Inglander?

Ova lijepa plavuša je švedska manekenka i influencerica koja ima stotine tisuća pratitelja na TikToku i Instagramu gdje pokazuje kako izgled njezin život. Par se upoznao na proslavi u Stockholmu, ona je bila slobodna i rekla je da bila raspoložena za upoznavanje. 

'Problem je bio što ljudi flertuju na drugačiji način u Švedskoj. U Louisiani se više priča, ali kad sam prišao Desire da razgovaramo, ona je samo htjela plesati', rekao je Duplantis. 

Kasnije su se počeli dopisivati preko društvene mreže Snapchat i izašli par mjeseci kasnije. Ona je postala njegov najveći obožavatelj i prati ga na natjecanjima. Međutim, i sama je posvećena karijeri u modnom svijetu pa o njoj piše i skandinavski Vogue. Ova manekenka ima sjajan stil pa je zasigurna jedna od najbolje obučenih Šveđanski, a voli brendove kao što Louis Vuitton i Dior.