Tko su supruge braće Sinković? Slučajno se pojavila na domjenku i osvojila Valenta, a on vezu obznanio na poseban način

Braća Sinković imaju veliku podršku u svojim suprugama.

Igor Kralj/PIXSELL

Braća Valent i Martin Sinković ponovno su osvojili zlato, ovo je njihova četvrta olimpijska medalja. U nevjerojatnoj i dramatičnoj utrci bili su bolji od Britanaca Olivera Wynne-Griffitha i Toma Georgea. Hrvatski veslači jako su ponosni na povijesni uspjeh. 

'Imamo još jedan olimpijski ciklus ispred nas, treba ostati miran. Mi smo cijelo vrijeme znali da ćemo pobijediti, ali da bude malo uzbudljivo za ljude jer su rekli da smo postali dosadni', našalio se Martin Sinković za HRT. 

'Ne znam što misliti, sve pozitivne emocije, na početku se nisam ni veselio, trebao sam doći k sebi. Nemojte otpisivati stare, iskusne jarce', dodao je Martin. 

Tom Dubravec / imago sportfotodienst / Profimedia 

I Valent i Martin imaju sreće i u privatnom životu. Valent je u braku od 2017. godine, a sreću je pronašao sa Splićankom Antonelom. Upoznali su se na dodjeli sportskih nagrada na kojoj se našla sasvim slučajno. Tijekom domjenka su počeli razgovarati i tako je započela njihova ljubavna priča. Svojevremeno je za Story otkrio kako se osjećao kad je dobio sina.

'Ne mogu vam uopće opisati osjećaje koji su me preplavili, to je nevjerojatno. Puno su mi govorili o tom trenutku, ali ovakvo nešto nisam mogao ni zamisliti. Kada sam ga uzeo u naručje, mislio sam da je stao cijeli svijet. A što se tiče imena... Supruga i ja smo imali nekoliko ideja, ali s vremenom smo suzili izbor. Budući da je Antonela iz Splita, a ja iz Zagreba, želja nam je bila da ime bude lako prilagodljivo svima. U finalu smo bili suglasni i tako nam je došao mali Karlo', rekao je Valent kad je dobio prvo dijete.

Danas imaju dvoje djece.

Instagram 

Martin Sinković je suprugu Manuelu upoznao u njezinom rodnom Sinju 2009. godine, a slučajno su se našli u zajedničkom društvu. Kasnije su zajedno prohodali držeći se za ruke tijekom sinjske Alke, i tako 'službeno' obznanili vezu.   

'To se kod nas u Sinju smatra svojevrsnim neslužbenim zarukama i znakom da par ozbiljno planira zajedničku budućnost. Nakon toga nema natrag', rekla je svojedobno Manuela, prenosi Slobodna Dalmacija.

Par se vjenčao 2014. godine u gradu u kojem su se i upoznali.