Tko su roditelji Georgine Rodriguez: Otac je bio osuđeni krijumčar droge, a majka Ana Maria prostitutka

Georgina nije imala lak život.

LaPresse / ddp USA / Profimedia

Sviđala se ona nekom ili ne, ali Georgina Rodriguez je posljednjih godina jedna od najvećih zvijezda. Proslavila ju je veza s Cristianom Ronaldom, ali i Netflixova serija 'I Am Georgina'. Ondje je progovorila o obiteljskom životu s nogometašem, no obožavatelji su se zapitali u kakvim je odnosima s roditeljima

Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tko su roditelji Georgine Rodriguez?

Otac Georgine Rodriguez bio je Argentinac, a majka Španjolka. Njezin otac Jorge Rodriguez bio je krijumčar kokaina i kanabisa koji je deset godina proveo u zatvoru, piše The Sun. Jorge je u Španjolskoj odslužio kaznu zbog dva prekršaja. 

Osuđen je na 11 godina zatvora 2003. godine zbog planiranja krijumčarenja više od 100 tisuća funti vrijednog 83-postotnog kokaina iz Španjolske u Francusku. Oslođen je 2008. godine. 

Ponovno je završio u zatvoru, i to zbog krijumčarenja smole kanabisa vrijedne milijune funti iz Maroka u Španjolsku uz nekoliko suučesnik. Dobio je dvije godine zatvora i pušten je 2013. godine. 

Jorge je umro u 70. godini 2019. godine zbog posljedica moždanog udara koji je imao 2016. godine. 

Njezina majka je Ana Maria Hernandez i navodno sada živi u Italiji. Iako se o njoj ne zna puno, Georginina prijateljica Rosario odlučila je otkriti istinu za emisiju Socialite. Navodno su se Jorge i Ana Maria upoznali u noćnom klubu u njegovom vlasništvu i par je začeo Georginu tijekom svoje veze. No, otac je ubrzo završio u zatvoru, a majka se nastavila baviti prostitucijom. 

'Učinila je što je morala za svoju obitelj', rekla je Rosario. 

Georgina ove izjave nije komentirala. 

Instagram 

Podsjećamo, Cristiano je promijenio njezin život, ali i ona njegova, i to slavni nogometaš ne zanemaruje. Naime, Georgina brine o o njihovoj djeci. Ona je dobila dvoje s njim, a nogometaš ima još troje preko surogat majke.

Iako par nije u braku, sklopili su neku vrstu 'predbračnog ugovora' uz koji Georgina doživotno prima isplatu od 100 tisuća eura mjesečno. Čak i ako par prekine. Isto tako, obiteljski dom u La Finci u Madridu pripada Georgini