ZATVOR I KRIMINAL OBILJEŽILI SU NJEN ŽIVOT: Supruga slavnog nogometaša živi daleko od glamura i ima užasnu životnu priču

Gareth Bale nedavno se odlučio umiroviti, a malo tko zna za tešku životnu priču njegove supruge.

Profimedia

Slavni velški nogometaš Gareth Bale nedavno se odlučio umiroviti.

Čuveni Velšanin koji je tijekom bogate karijere pet puta osvajao Ligu prvaka, tri puta La Ligu, uz mnogo drugih ekipnih i individualnih priznanja, u 33. godini odlučio je staviti točku na veoma uspješnu karijeru.

Profimedia 

Mnogi smatraju da je za njegov uspjeh zaslužna supruga Emma Rhys-Jones. Gareth i Emma vjenčali su se nakon desetogodišnje veze 2019. godine.

Međutim, Emma odskače od većine žena nogometaša. Živi daleko od slave i glamura, a u prilog tome govori i podatak da nema Instagram profil. Rođena je u Cardiffu, a Garetha je upoznala jako mlada budući da su išli u istu školu. Bila je odličan učenik, a nakon škole je završila medicinski fakultet i postala pedijatar.

Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine na Mallorci. Vjenčanju je nazočilo samo 60-tak uzvanika. Gosti su saznali za mjesto vjenčanja samo 24 sata prije događaja, a morali su i predati svoje mobitele osiguranju prije ulaska. Emma nije željela bilo kakve fotografije sa ceremonije.

Profimedia 

Imaju četvero djece, Navu Valentinu, Axela Charlesa, Albu Violet i Xandera Franka.

Ali, nije sve tako sjajno i bajno u Emminu životu. Naime, njen otac Martin odslužio je šestogodišnju kaznu zatvora zbog prevara i pranja novca, a ni ostatak njene obitelji nije daleko od kriminala i mnogi se bave trgovinom droge. Na vjenčanje nisu bili pozvani ni Emmini djed i baka, koji su je odgajali.

Nakon što je izašao iz zatvora, Emmin otac počeo je živjeti s ruskom cvjećarkom, što je još više razbijesnilo njegovu kćer.

Profimedia 

Međutim, problem sa zakonom nema samo Emmin otac. Članovi Emmine obitelji bili su upetljani u aferu sa nestalim kovčegom u kom je bilo 850.000 eura od trgovine drogom. Automobili koji su pripadali djedu, baki i tetki Emme Rhys-Jones su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke.

U jeku planiranja vjenčanja, Emma je primila još jednu strašnu vijest. Dečko njene sestre je pronađen mrtav. On se navodno ubio u trenutku dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa skrbništvom nad svojom djecom.