'Jeli smo iz plastičnih tanjura...': Kći Siniše Mihajlovića nikad neće zaboraviti jedan dan kad je otac došao iz bolnice

Viktorija Mihajlovića je opisala kako se osjećala kad je saznala za očevu bolest.

Instagram

Prerano preminuli srpski trener i nekadašnji nogometaš Siniša Mihajlović tijekom karijere je postigao brojne sportske uspjehe. Toliko je bio posvećen sport da ga ni teška bolest nije spriječila da bude na terenu, a najveća podrška u svemu mu je bila obitelj, piše Stil.

Nezamjenjiva podrška mu je bila supruga Arianna, bivši model, kao i njihovo petero djece, a pogotovo kćeri Vikorija i Virginia. Ljepotice su u svakom trenutku bile uz svog oca, a objavama na društvenim mrežama dodirnula su srca mnogima. 

Instagram 

Kad je legendarni Miha objavio na Instagramu da će se neko vrijeme povući iz nogometnog svijeta zbog rješavanja zdravstvenih problema, kćeri su ga podržale. Virgina je podijelila fotografiju oca uz emotikon lava aludirajući na njegov nesalomljivi mentalitet

Inače, upravo je Virginia krajem 2021. godine usrećila obitelj Mihajlović prinovom, unukom Violante. Ubrzo je čitav svijet obišla fotografiju ponosnog djeda sa svojom mezimicom u rukama. Virgina je kćer je dobila s obrambenim igračem Genoe Alessandrom Vogliaccom u vezi je već sedam godina, a ona se proslavila sudjelovanjem u talijanskom reality showu 'Otok slavnih' koji je sličan 'Survivoru'.

'Violante, znam da ćeš se, kad porasteš, hvaliti da imaš djedu superheroja, kojeg puno voliš', napisala je jednom prilikom na Instagramu. Brojni obožavatelji su bili jako sretni jer se ostvario u ulozi djeda prije nego što ga je teška bolest pobijedila. 

Kćeri pokojnog Siniše Mihajlovića često privlače pažnju talijanske javnosti svojom ljepotom, stilom i karizmom. 

Instagram 

Kći Viktorija završila psihologiju i velika je zaljubenica u modu. Napisala je knjigu 'Siniša, moj otac' gdje je, osim o njegovim uspjesima, detaljno govorila o psihološkom stanju bolesnog oca i obitelj poslije presađivanja koštane srži. 

'Za mene je ta knjiga bila terapeutska, pisala sam je dok je tata još bio u bolnici. Pisanje mi je omogućilo da se oslobodim tjeskobe, bilo je teško razdoblje i pomoglo mi je da sazrim pa nisam više ista osoba kao prije šest mjeseci', rekla je Viktorija za 'Il resto del Carlino'.

Zdravstveni problemi i smrt Siniše Mihajlovića učinili su obitelj još složnijom

'Kad su mi rekli za dijagnozu htjela sam biti jedino dijete, da moja braća ne bi patila. Jedan ima samo 13, drugi 17 godina, a sad mogu da kažem da su mi oni bili najveća snaga, brat vas razumije kao nitko drugi. To je bio šok za sve', istaknula je Viktorija. 

Instagram 

Također, Viktorija je u knjizi opisala kako joj je bilo teško nositi se sa slavnim prezimenom u tinejdžerskim danima

'Danas mislim da je to najljepša stvar na svijetu, na koju sam ponosna. Kao dijete sam se osjećala promatrano, često osuđivanom, često sam mijenjala škole i gradove. Svaki put je bilo teško kad vas promatraju kao Mihajlovićevu kćer, a događalo se da me otac kazni pa nemam džeparac da izađem i onda provociraju kao 'zamislite Mihina kćer ostala bez novaca'. U početku je to boljelo, kao i uvrede sa cijele tribine stadiona, ali se sad sve to promijenilo', opisuje Viktorija. 

U sjećanju će joj ostati zauvijek jedan dan i jedna anegdota. 

'Došao je kući 21. prosinca, to je bio dan koji nikad neću zaboraviti. Spremili smo mu natpis na ćirilici s fotografijama. Za mene je to bilo kao da opet dišem, strah me je bilo misliti o tom kad sam sama. To je bila obrnuta situacija: ja sam bila zabrinuta za njega. Moja majka se obično tri dana priprema za Božić, ali ovog puta ništa nije pripremila, jeli smo iz plastičnih tanjura i bilo je izvrsno', zaključila je tada.