'TENISAČICA KOJA NIKAD NIJE OSVOJILA TURNIR': Već 20 godina u vezi sa slavnim pjevačem, a evo što radi nakon karijere

Bivša ruska tenisačica Anna Kournikova skriva svoj život od javnosti.

Koller Jan / ČTK / Profimedia

Bivša ruska tenisačica Anna Kournikova početkom tisućljeća bila je najveća ženska teniska zvijezda, a njezina ljepota priuštila joj je titulu najseksepilnije žene svijeta 2002. godine. Danas svoj privatni život vješto skriva, a poznato je malo informacija o njemu. U vezi je sa slavnim pjevačem Enrigueom Iglesiasom više od 20 godina, a svoju privatnost strogo čuvaju. Nikad nisu javno govorili o svojoj vezi. 

Probleme svjetskim medijima stvaraju i kasnim objavljivanjem vijesti na svojim društvenim mrežama te gotovo nikakvim intervjuima o privatnom životu te vještim skrivanjem od kamera paparazza.

I tako od 2001. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape', iako su ih paparazzi zajedno fotografirali tek godinu dana kasnije. U tom videu Ana glumi djevojku u koju je on zaljubljen i na kraju su postali par. Nakon što su se upoznali na setu, ubrzo su započeli romansu. Često se s godinama postavljalo pitanje jesu li u vezi ili u braku, jesu li zajedno ili su prekinuli i pomirili se. Tijekom ljeta 2007. mediji su raspisali o njihovom prekidu, a sam Iglesias je rekao da su se vjenčali i razveli

Kasnije je u intervjuima govorio da je to bila samo šala, da su još uvijek zajedno. Svjetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno vjenčao, no ni to nikada nije potvrđeno ni demantirano. Par se nikada ništa nije oglasio pa se dio njihovog života može 'osjetiti' samo po fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

Kako već godinama žive u tajnosti, roditelji su postali 'niotkuda'. Ana i Enrique Iglesias dobili su blizance, što je u najmanju ruku iznenadilo svjetsku javnost jer nitko nije ni slutio da je Ana trudna.

Vijest da je u prosincu 2017. u bolnici u Miamiju rodila sina Nicholasa i kćer Lucy iznenadila je sve. Rođenje kćerkice u veljači 2020. djelomično je pokvario Enriqueov brat Julio, koji se tijekom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao ujak, potvrdio da su Ana i Enrique dobili treće dijete, ali nije želio otkriti spol djeteta.

Prije nego što se zaljubila u Enriquea Iglesiasa, Ana je imala zapaženu tenisku karijeru. Smatrali su je 'najljepšom tenisačicom koja nikada nije osvojila niti jedan turnir'

No, sve to nije spriječilo Kournikovu da od tenisa zaradi nešto više od tri i pol milijuna dolara, a od marketinga 50 milijuna. U Americi je postala zaštitno lice brojnih kozmetičkih kuća, a s vremenom nitko nije pitao kako se snašla na turnirima. Tijekom karijere često su je pratile ozljede, tako da se prisilno umirovila 2003. godine.

Danas s partnerom živi u Miamiju.