POSTAO NOGOMETNI REKORDER: Onda saznao da ga žena vara pa pao u tešku depresiju! Pobijedio bolest i opet pokazao talent

Slovenski nogometaš Josip Iličić ima nevjerojatnu životnu priču.

Splash News / Splash / Profimedia

Slovenski nogometašJosip Iličić bio je jedan od najboljih igrača Atalante kad je klub dominirao talijanskom, a i europskom scenom. Klub iz Bergama vodio je prema velikom uspjehu i plasmanu u četvrtfinale Lige prvaka, postao je prvi nogometaš u povijesti koji u nekom meču nokaut faze elitnog natjecanja postigao četiri gola u gostima, a onda mu je život pripremio neugodno iznenađenje, piše Kurir

S obzirom da se nagli uspon Atalanta dogodio u sezoni pandemije korona virusa, u jednoj se utakmici rješavao prolaz. Tako je Atalanta igrala protiv Paris Saint Germaina, ali nije uspjela izboriti prolaz. U sastavu Atalante nije bio Iličič, a kasnije se ispostavilo da je nekadašnji reprezentativac Slovenije pao u depresiju jer je saznao da ga žena vara.

Međutim, život nije mazio Iličića, otac mu je ubijen kada je imao samo godinu dan pa je s majkom iz Prijedora otišao u Sloveniju. No, nevjerna supruga bila je kap koja je prelila čašu. Ljubimac navijača Atalante je potonuo i nestao iz javnog života, ali se ove sezone dogodilo novo čudo. 

Josip Iličić se vratio u Maribor, klub u kojem je igrao prije nekoliko godina, i ponovno uživa u nogometu i pokazuje svoje majstorije. Ponovno se našao na terenu i pogotkom iz penala osigurao daljnje kvalifikacije za Europsku konferencijsku ligu. 

Iako je kasnije Maribor elimirao Fenerbahče, Josip je pobjedio najveću bolest modernog doba i vratio se na teren.