OVI SEKS SKANDALI SU TRESLI NOGOMETNE TERENE: Priče su bizarne, on je platio jednoj baki da tijekom odnosa nosi odijelo

David Beckham, Neymar i Cristiano Ronaldo samo su neke od nogometnih zvijezda koje su se našle usred seks skandala. I dok su se jedni ispričavali zbog nevjere, drugi su se suočili s ozbiljnim optužbama za silovanje

Profimedia

Nogometni fanovi uživali su donedavno u bravurama reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Katru, a osim što su se tresle mreže, tresle su se i neki pojedinci koji su navodno bili upleteni u seks-skandale. Osim zbog igre i ispadanja iz daljnjeg natjecanja, srpska nogometna reprezentacija punila je medijske članke i zbog ljubavnih trokuta.

Naime, pisalo se da je bivša manekenka Ana Rajković svoga supruga Predraga Rajkovića, golmana reprezentacije, navodno varala s napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem. Usred skandala našla se i poznata manekenka Sofija Milošević, zaručnica nogometaša Luke Jovića, koja je navodno bila s Nemanjom Gudeljem.

Posljednji događaji nisu jedini u čijem su središtu seks i nogometaši. Wayne Rooney skandale je počeo nizati već sa 16, kada je počeo posjećivati prostitutke kojima je uz novac ostavljao i autogram. Sa 17 je otišao u bordel i platio jednoj baki da tijekom seksa nosi odijelo od lateksa.

'Posjećivao sam salone za masaže i prostitutke. Žao mi je zbog toga', javno se ispričao 2004. i nastavio s istim ponašanje, a i supruga Coleen nekoliko ga je puta uhvatila u nevjeri.

Profimedia 

I John Terry, Ashley Cole,Thierry Henry, Franz Beckenbauer te brojni drugi uhvaćeni su u nevjeri. Javno su se ispričavali i pokušali spasiti brak ili vezu, a brazilski nogometaš Carlos Flores Murillo bio je inovativan u objašnjenju zašto je gol trčao ulicom nakon što ga je jedna seksualna radnica opljačkala. 'Nisam htio da supruga posumnja da je varam pa sam joj rekao da sam bježao od duha. Nije mi povjerovala', iskren je bio.

Fatalna osobna asistentica

'Privlačnost je bila očita. Mnogo smo vremena provodili zajedno i zbližili se. Lijepo se ponašao prema meni i uvijek se pobrinuo da sam zbrinuta', opisala je 2004. godine Rebecca Loos kako je počela njezina veza s tada najpopularnijim nogometašem svijeta Davidom Beckhamom.

Profimedia 

Kada je 2003. počeo igrati za klub Real Madrid, Rebecca mu je postala osobna asistentica. Dok je njegova supruga Victoria još bila u Engleskoj s djecom, počeli su seksualnu vezu. Trajala je nekoliko mjeseci, a nakon što je dobila otkaz, Loos je otvorila dušu britanskim tabloidima.

Bijeg od istrage

Bio je jedno od zaštitnih lica Nikea i onda se odjednom Neymar Silva Santos Júnior prebacio na Pumu. Mnogi nisu znali da mu je Nike otkazao sponzorstvo. 'Nike je završio suradnju s tim sportašem jer je odbio surađivati u istrazi o vjerodostojnim optužbama naše zaposlenice', rekli su iz tvrtke. Incident koji spominju dogodio se 2016. godine u New Yorku. Jedna zaposlenica Nikea došla je u njegovu hotelsku sobu kako bi isplanirali promotivne događaje.

Profimedia 

Pripit, tjerao ju je na oralni seks, a kada je htjela pobjeći, blokirao joj je vrata i poslije trčao za njom hodnikom. Djevojka je uspjela pobjeći i sve prijavila nadređenima koji su otvorili istragu. Nogometaš je sve zanijekao putem svojih odvjetnika i odlučio ignorirati sve zahtjeve za izjavama i očitovanjima. 

Djevojke koje to nisu

Nakon što je svoju tadašnju djevojku odvezao njezinoj kući u Rio de Janeiru, Brazilac je 2002. godine pokupio tri seksualne radnice. Prijavili su se u jedan motel gdje je Ronaldo Luís Nazário de Lima shvatio da su djevojke u biti muškarci, a u sve se umiješala i policija. Dok je nogometna zvijezda tvrdila da su ga pokušali ucijeniti da im plati 15.000 funti kako za susret ne bi doznala javnost, prijateljice noći tvrdile su da im je Ronaldo fizički prijetio kada je shvatio da su transvestiti. 'Samo se htio zabaviti, pa to nije zločin', rekao je o svemu ravnatelj policije Carlos Nogueira.

Profimedia 

Prevare i trudnoće

Engleski reprezentativac Kyle Walker našao se u središtu skandala nakon što je otkriveno da svoju djevojku Annie Kilner (s kojom ima troje djece) vara s influencericom Lauryn Goodman. 'Moram ti nešto reći, jedna djevojka tvrdi da je trudna sa mnom', opisala je Annie kako joj je Walker rekao vijest nekoliko dana nakon što je imala spontani pobačaj. Lauryn je rodila sina Kaira, a Annie je napustila nevjernog nogometaša. Na početku lockdowna zbog koronavirusa Kyle se našao usred novog skandala. Na Instagramu je pozivao ljude da ne napuštaju svoje domove, a istodobno je organizirao partyje s prostitutkama.

Profimedia 

Iznuda i prijetnja zatvorom

Prijatelji i kolege iz francuske reprezentacije Karim Benzema i Franck Ribery završili su na sudu kada je policija doznala da su 2009. koristili usluge 17-godišnje Zahie Dehar. Benzema je maloljetnu prostitutku ‘poklonio’ prijatelju za 26. rođendan i zbog toga im je prijetila trogodišnja zatvorska kazna. Početkom 2014. oslobođeni su optužbi jer 'nisu znali koliko godina ima djevojka'. Benzema je uhićen i godinu poslije te optužen da je s nekoliko prijatelja skovao plan da snimkom seksa ucjenjuje nogometaša Mathieua Valbuena. Prošle godine proglašen je krivim za pokušaj iznude i dobio je godinu dana uvjetne kazne.

Profimedia 

Što se dogodi u Las vegasu, (ne)ostaje u Las Vegasu

U lipnju ove godine američki sud odbacio je zahtjev Kathryn Mayorge da joj Portugalac Cristiano Ronaldo isplati milijune zbog navodnog silovanja koje se dogodilo 2009. godine u Las Vegasu. Tvrdi da je reprezentativca upoznala u noćnom klubu, zajedno su otišli u njegovu hotelsku sobu i tada ju je Ronaldo silovao. Drugi dan je otišla na policiju, ali ništa se nije dogodilo jer nije htjela otkriti nikakve detalje (ime silovatelja, gdje i kada se dogodio incident). Ronaldo i njegov tim nikada nisu zanijekali susret, ali tvrde da je seks bio uzajamno željen i dobrovoljan.

Profimedia 

Silovanje maloljetnice

U studenome 2020. preminuo je veliki nogometaš Diego Maradona, a godinu poslije pred medije i policiju stala je Mavys Alvarez i opisala što joj se dogodilo dva desetljeća prije. Ispričala je kako ju je kao 16-godišnjakinju silovao argentinski nogometaš i 'ukrao joj djetinjstvo'. Imao je 40 kada ju je upoznao u njezinoj rodnoj Kubi gdje se liječio od ovisnosti. 'Prekrio mi je usta i silovao me. Prestala sam biti djevojka, oteo mi je nevinost. Teško je', opisala je silovanje u jednoj klinici na Havani. Poslije ju je bez dopuštenja roditelja odveo u Argentinu gdje su započeli vezu tijekom koje ju je navukao na kokain i dok je bila maloljetna natjerao da poveća grudi.

Profimedia 

Afera kojom se bavio i britanski parlament

Kako britanski tabloidi ne bi objavili da suprugu Stacy vara sa starletom Imogen Thomas, engleski nogometaš Ryan Giggs sudski je ishodio ‘superzabranu’. Odvjetnike je platio 150.000 funti, a da je na taj način iskoristio zakon o privatnosti, objavio je jedan korisnik Twittera. Njegov ispeglan imidž odmah je srušen, a o slučaju se raspravljalo i u britanskom parlamentu. Dok su jedni tvrdili da se nikada ne bi smjelo objaviti ime nogometaša, drugi su iskoristili zastupnički imunitet i usred rasprava rekli da je u središtu afere upravo Giggs.

Profimedia 

Tu nije bio kraj njegovim mukama jer kada je shvatila da mu nije jedina priležnica, u javnost je istupila Natasha Giggs. Sa suprugom svoga brata Rhodirija održavao je seksualnu vezu punih osam godina. 'Progutala sam sve njegove laži o Imogen. Osjećala sam se glupo kada sam shvatila da nisam jedina žena s kojom vara suprugu', rekla je Natasha.