PARTNERICA SLAVNE TENISAČICE JE BIVŠA MISS RUSIJE: Život joj obilježile tragedije, sin joj preminuo, a muž ubijen

Ljubavna priča Martine Navratilove i Julije Lemigove puna je životnih drama.

Instagram

Bivša tenisačica Martina Navratilova šokirala je svijet kad prvi put govorila o vezi s bivšom Miss SSSR-a Julijom Lemigovom, a obje su istaknule da im je njihova ljubav promijenila život. 

Julija je jednom prilikom otkrila kako je upoznala Martinu te kako je svojoj djeci najavila da će se udati za ženu svog života.  

Kada je imala 18 godina, Julija se preselila u Londonu, a zatim u Pariz gdje je upoznala budućeg supruga Edouarda Sterna koji je bio oženjen i zbog nje ostavio svoju suprugu. S njim je dobila sina koji je preminuo pet mjeseci nakon rođenja, od sindroma potresene bebe. Sumnjalo na ubojstvo koje je počinila dadilja iz Bugarske iz osvete prema moćnom Sternu.

Stern je ubijen 1995. godine, a za to je Julija optuživala njegovu ljubavnicu Cecile, međutim niz loših stvari je nastavljen i 2010. godine kad je ponovno pokrenuta istraga o smrti Julijinog sina. Utvrđeno je da je dječak primio antidepresiv koji može biti fatalan po djecu. Istraga je prekinuta zbog, kako se sumnjalo, umješanosti tajnih službi.

Teniska zvijezda i manekenka prvi su se put susrele 2000. godine, a to je objema preokrenulo život, piše US Magazine.

'Pogledala sam je i uputila joj pogled preko šanka, ‘Moraš doći i razgovarati sa mnom'. Prošla je sekunda i okrenula sam se. Primila je poruku', prisjetila se Lemigova u reality showu 'The Real Houswives of Miami'.

'Došla je razgovarati sa mnom i predstavila se. Ali nažalost, to je bio kraj našeg trenutka. Nešto se moglo dogoditi, ali nije', dodala je. 

Lemigova je zatim dobila kćeri Victoriju i Emmu s dvoje različitih partnera.

'Točno osam godina kasnije, na isti dan … deja vu, tijekom French Opena, naletjela sam na Martinu i rekla sam, ‘Što kažeš na doručak?’', nastavila je Lemigova.

'Sutradan smo doručkovale, pa sutradan, pa treći dan', objasnila je. 

Poznata Ruskinja dodala je da je nju i Martinu rođenu u Češkoj spojilo istočnoeuropsko porijeklo. Njihova veza je na početku bila platonska, a Martina je često dolazila kod Julije i njezine djece u Parizu. Emocije između ove dvije žene su postajale sve jače.

'Vidjele su da sam sretna s njom, bilo je jednostavno. Martina je dio naše obitelji i moje kćeri su je obožavale. Igrala je tenis i pisala zadaću s njima, kuhala za njih', ispričala je Julija. 

Problemi su nastali kad su njezinu stariju kćer zadirkivali u školi zbog njihove ljubavne veze. Tada je Julija razgovarala s kćeri i rekla joj da se ona i Martina vole. 

'Pogledala me je zapanjeno, dodala sam: 'Ne mogu živjeti bez nje'. Onda sam pitala kćer bi li željela da Martina živi s nama, rekla mi je: 'I ja želim to'', otkrila je Julija. 

Njihovo vjenčanje je bilo veoma emotivno, Julija je plakala, kao i Martina. Danas žive kao obitelj između SAD-a i Francuske

Martina je, nažalost, oboljela od karcinoma dojke i grla, ali zajedno se bore protiv opake bolesti.