HTIO NJEGOV LIK, A DOBIO 'BUCMASTU' VERZIJU: Zaluđeni obožavatelj tetovirao Messija, rezultat je preloš

Iako je Svjetsko prvenstvo završeno, ludilo za nogometom u Argentini još uvijek traje.

Instagram

Nakon što je Argentina osvojila naslov svjetskog prvaka, navijači i obožavatelji diljem svijeta zaluđeni su kapetanom Lionelom Messijem.

Instagram 

Messi je ujedno proglašen i najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Katru, a fotografije sa svečane ceremonije zatvaranja turnira obišle su svijet. Tako je jedna od njih, na kojoj Messi pozira sa zlatnim trofejem, postala i najpopularnija, točnije najlajkanija fotografija svih vremena na Instagramu.

Twitter 

No, pojedini obožavatelji su se oduvijek klanjali ovom nevjerojatnom igraču što dokazuju i njihovi potezi. Tako su neki nakon osvajanja zlatne medalje odlučili tetovirati Messijev lik kao trajnu uspomenu na ovaj spektakularan događaj - kako za igrače tako i za samu Argentinu koja je drugi put u povijesti zasjela na tron svijeta i osvojila naslov svjetskog prvaka.

Mladić koji je tetovirao Messijev lik naposljetku je, čini se, požalio. Iako je tattoo majstoru donio točnu fotografiju kakvu želi, konačni rezultat bio je sve samo ne identičan onome što je prvotno htio. Tako proslavljeni nogometaš na tetovaži uopće ne sliči na sebe, štoviše djeluje dosta 'punije' što je dodatno nasmijalo svijet.

'Bucmasti Messi' vrlo je brzo postao hit na društvenim mrežama, a komentari ispod objava su urnebesni.

'Tko te tako unakazi?', 'Što mu se dogodilo s glavom?', 'Plačem na ovo', 'Messi s AliExpressa', glasili su samo neki od njih.