NJEGOV JE RAZVOD I DALJE MISTERIJ: Slovenka zavrtila glavom našem Vatrenom pa zbog nje ostavio srednjoškolsku ljubav

Jeste li znali da su ljubavni život našeg nogometaša Šime Vrsaljka obilježile dvije žene?

Instagram

Šime Vrsaljko je 2018. bio jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih nogometaša sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a prošle se godine u ljeto odlučio oprostiti od hrvatske reprezentacije. Trenutno uživa u obiteljskom životu sa svojom partnericom, Slovenkom Kajom Vidmar, a s kojom ima i kćerkicu Viktoriju. No, ona nije prva žena koju je volio.

Podsjetimo se, Šime se u 'tajnosti' razveo od bivše supruge Matee i prohodao s Kajom, a 2022. su dobili kćerkicu Viktoriju. Nije poznato niti kada se razveo niti kada i gdje je upoznao manekenku koja je krasila i stranice Playboyja te za koju mnogi smatraju da je uzrokovala njegov razvod.

Njihovu vezu potvrdila je upravo ona, a prva zajednička fotografija para osvanula je na Instagramu krajem lipnja 2022.. Od tada do danas, Kaja i Šime definitivno su prestali skrivati svoju vezu te uživaju u svojoj sreći, a nitko ne zna što radi i kako živi njegova bivša supruga s kojom ima i sinčića Brunu.

Naime, Šime je prije veze s Kajom bio u braku sa sugrađankom i srednjoškolskom ljubavi Mateom s kojom ima sina Brunu. Nagađanja da par nije u najboljim odnosima krenula su kada je on u lipnju 2021. godine s Instagrama obrisao sve njihove zajedničke fotografije nakon čega su obožavatelji primijetili da više u javnosti ne nosi vjenčani prsten. Zatim je i Matea 'nestala' s Instagrama, a kad se vratila, više nije imala prezime Vrsaljko pored imena.

Uz svoje ime dodala je samo slovo B i broj 2018, iako joj je djevojačko prezime Kedžo. Pretpostavlja se da to simbolizira prvo slovo imena njihovog sina Brune te godinu njegovog rođenja. Matea se nikada nije eksponirala u javnosti koja za nju gotovo pa nije ni znala do Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine kada su Vatreni osvojili srebro i na sebe privukli nikada veću pažnju.