PRODALA GA MEDIJIMA I OZBILJNO MU UZDRMALA BRAK: Kako danas izgleda ljubavnica Davida Beckhama?

Navodna ljubavnica slavnog nogometaša, Rebecca Loos, zamalo je uništila brak Davida i Victorije Beckham davne 2004. godine.

Instagram

Idiličan brak Victorije i Davida Beckhama davne 2004. godine bio je pred raspadom.

Razlog poremećenoj bračnoj idili bila je navodna nogometaševa afera s njegovom osobnom pomoćnicom Rebeccom Loos.

Naime, slavni nogometaš i njegova pomoćnica prvi su put fotografirani 2003. u noćnom klubu Ananda u Madridu. Rebecca je tada obasipala Davida pažnjom, a granice između privatnih i poslovnih odnosa svakim danom su se sve više pomicale.

Nakon što su u javnost dospjele 'škakljive' fotografije, Beckhamovi su ubrzo dali izjavu za medije u kojoj su negirali probleme u braku. Zanimljivo, Rebecca je nekoliko puta fotografirana u Victorijinom društvu i to u VIP ložama na stadionima.

Ipak saga se nastavila, pa se naknadno saznalo i da su te iste večeri David i Rebecca zajedno napustili klub i krenuli prema njegovu stanu u hotelu Santa Mauro. Revoltirana Victoria nazvala je Rebeccu i zaprijetila joj da se drži podalje od njenog supruga.

Victoria i David prebrodili su krizu, a Rebecca je iskoristila svojih pet minuta slave. Pozirala je za 'Playboy', ali i sudjelovala u nekim reality emisijama.

U međuvremenu se udala za liječnika kojeg je upoznala 2008. u jednom realityju, gdje je bio dio liječničkog tima na setu. Zaljubili su se nakon što je Rebecca izbačena iz istog te danas imaju dva sina.

Rebecca danas radi u centru za testiranje na COVID-19, ali i kao instruktorica joge. Planira dodatno školovanje za medicinsku sestru, jer, kako kaže, voli pomagati ljudima i osjeća se korisno.

U galeriji pogledajte više fotografija Rebecce Loos.

Instagram Kako danas izgleda Beckhamova ljubavnica Rebecca Loos?