VOLE SE 23 GODINE, A ONA JE ZBOG NJEGA NAPUSTILA NAŠU ZEMLJU: Vaterpolist i pjevačica dokaz su da ljubav pomiče granice

Ljubavna priča Martine Štritof i Ratka Štritofa počela je početkom milenija i još uvijek traje.

STORY ARHIVA

Grupa Divas je krajem devedesetih i početkom novog milenija žarila i palila hrvatskom glazbenom scenom, a i danas ih se svi rado sjećaju. Istovremeno naš je vaterpolist Ratko Štritof nizao uspjehe u sportskoj karijeri. Danas ga znamo kao bivšeg kapetana hrvatske vaterpolo reprezentacije koji je 2002. godine proglašen najboljim hrvatskim vaterpolistom.

PROMO 

Upravo se Štritof početkom 2000. zaljubio u jednu od slavnih Divasica, Martinu Pongrac, a par se vjenčao nakon tri godine veze i u sretnom braku su do danas.

‘Kad sam upoznala Ratka imala sam 23 godine. Dala sam mu cijelu svoju mladost. Možda će ovo što ću vam sad reći zvučati malo pretenciozno, ali mislim da ljudi danas jako lako odustaju’, rekla je Martina u jednom intervju prije tri godine.

STORY ARHIVA 

Zajedno imaju jedno dijete, kćerkicu Gretu koja je rođena 2016. godine. Vijesti o trudnoći tad je prvi objavio Story.

'Istina je, trudna sam, sve je super, sve ide po planu. Dobro smo i beba i ja’, rekla nam je tad Martina.

Par je zbog Ratkove vaterpolske karijere deset godina proveo u Italiji, a 2013. godine su se vratili u Zagreb. Nakon igračke karijere, Ratko je uplovio u trenerske vode, a Martina se nakon glazbene karijere posvetila dizajnu interijera i postala uspješna poduzetnica.

Instagram 

Njenim je stopama nedavno krenuo i suprug koji se i sam odlučio okušati u poduzetničkim vodama te je došao na ideju osnivanja dječjeg zimskog kampa na kojem će polaznici moći birati između vaterpola, plivanja, umjetničkog / sinkroniziranog plivanja te, naravno, skijanja. Danas par tako živi svoj poduzetnički, ali i ljubavni san, a pravi su dokaz da se sve može kad ima volje – i ostati u dugoj, sretnoj vezi i ostvariti se na poslovnom polju.