NISU IM PROGNOZIRALI OPSTANAK: Ljupka i Mihael su u braku 16 godina iako su ih pokušali razdvojiti

Ljupka Gojić Mikić i Mihael Mikić ove će godine proslaviti 17. godišnjicu braka, a mi smo se prisjetili njihove ljubavne priče.

Instagram

Ljupka Gojić Mikić na Instagramu, gdje je prati preko sto tisuća ljudi često objavljuje fotografije s kćerima, no njen se suprug rijetko nađe na njima. Ne zato što bi ga Ljupka skrivala, već se vjerojatno upravo on nalazi s druge strane kamere. No, ovoga puta ona i njezin suprug u fokusu su njezine nove objave.

Par se drži za ruke dok šetaju Zagrebom, a Ljupka je fotografiju provukla kroz crno-bijeli filter.

Mihael i Ljupka jedan su od najomiljenijih domaćih parova. Prošle su jeseni proslavili 16 godišnjicu braka, a njihova je veza uvijek bila skladna i bez skandala.

Ipak, ni kod njih nije bilo sve idealno. Njihova ljubavna priča u početku je nailazila na skeptičnost budući da je, u vrijeme kad su započeli vezu, Ljupka 'ganjala' sve uspješniju modnu karijeru, a Mihael je potpisivao ugovor za nogometni klub Kaiserslautern. Po medijima se tako svojevremeno pisalo kako će se njihov odnos raspasti zbog prerazličitih životnih stilova, no oni su svima dokazali koliko im je ljubav jaka. 

Njihovi rasporedi bili su prenatrpani, no unatoč tome, par je uspio održati vezu na daljinu. Šest godina nakon upoznavanja, 2006., par se vjenčao u Golf&Country klubu, gdje je na terenima bio improviziran oltar.

Inače, par ima tri kćeri Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu, a zajedno su se selili diljem svijeta te pokrenuli i uspješne zajedničke biznise. U vezi njihova se odnosa baš nikada nisu plele nikakve skandalozne priče.