PODRŠKA IZ SJENE ŽELJKA MAVROVIĆA: Zbog bolesti kćeri prošli pakao, uz njega je više od 30 godina iako su sve izgubili

Supruga boksača Željka Mavrovića, Jelena Mavrović, oduvijek je bila podrška svom mužu i u dobru i u zlu.

Pixsell/Martina Popović

Međunarodno priznati sportaš i hrvatski boksački olimpijac Željko Mavrović, te njegova supruga, magistrica sociologije Jelena, s kojom dobro i zlo dijeli već više od 25 godina, već dugo se nisu pojavljivali u javnosti. Ovaj bračni par pravo je oličenje prave, dugotrajne ljubavi jer su u braku prošli sito i rešeto, a uvijek su uspjeli ostati zajedno i izdržati brojne nedaće.

Podsjetimo se, par se upoznao 1991. godine u zagrebačkoj Kazališnoj kavani, a danas bi im na ljubavi mogli pozavidjeti mnogi parovi. U braku su postali roditelji kćeri Arijane te dvojice sinova. No, iako se naizgled možda sve čini idlično, zapravo je tijekom godina obitelj Mavrović doživjela pravi pakao.

Pixsell/Marko Lukunic 

Zbog bolesti kćeri Arijane ostali su bez svega. Naime, obitelj Mavrović se davnih dana suočila s teškom bolešću Arijane, a zbog koje je na liječničke troškove Željko potrošio milijune i prodao sve svoje pehare. Arijana je s dvije godine oboljela od meningitisa koji je ostavio strašne posljedice na njezino zdravlje, a očajni otac Željko u nuždi je potražio pomoć nadriliječnika – te ostao bez svega zbog prevaranata.

‘Ona na nekoj svojoj razini vidi da je s malenom sve dobro, da će ona biti zdravo dijete, da će biti zdrava žena i normalan čovjek. I ja sam u to vjerovao’, rekao je jednom Mavrović o ženi koja mu je tvrdila da će mu pomoći izliječiti kćer, a zapravo ga je samo opljačkala.

Pixsell/Petar Glebov 

‘Tijekom ovih zadnjih godina za ništa neću naglasiti da me toliko značajno rastužilo osim da dijete, koje odgajam i koje volim, nije imalo sreće. Često sam znao plakati s tim djetetom. S dvije godine bila je potpuno normalno dijete, ali dogodila joj se upala mozga. U roku od par sati od prekrasnog djeteta, koje ima sve mogućnosti i svu sreću svijeta ispred sebe, pala je u komu i petnaestak dana se nije izvlačila iz nje. Nakon toga smo tri godine radili s njom, pokazivala je neki napredak, ali u jednom trenutku kao da je odbacila sve vrste terapija... Jelena i ja smo se puno puta oprostili od Arijane...’, rekao je prije nekoliko godina Željko na ovu temu.

Pixsell/ Davor Visnjic 

Sama Jelena, podrška iz sjene boksača Željka, oduvijek je bila povučena te se nije voljela eksponirati, a danas ovaj par jako rijetko vidimo u javnosti. Bave se zajedničkim obiteljskim biznisom, uzgojem eko hrane, te žive mirnim, povučenim životom.