VATRENI ZAVODNICI: Ćorluka ljubio studenticu, ona je za prekid s Rakitićem doznala iz medija, Niko se brzo razveo...

Niko Kranjčar, Bruno Petković, Ivan Rakitić i Vedran Ćorluka samo su neki od naših nogometnih reprezentativaca sa zanimljivom ljubavnom prošlošću.

Profimedia

Hrvatski nogometaši svojim seksipilom i stlom življenja rijetko koju damu ostave ravnodušnom. Odlučili smo se prisjetiti nekih bivših partnerica hrvatskih nogometnih aseva.

Niko Kranjčar

Ljubavna priča sa Simonom Fistrić je započela još 2004. godine, a činjenica da je Simona starija od Nike čak šest godina nikome nije smetala. Niko je njome bio zaluđen, a njegova je prijateljica iz djetinjstva za Jutarnji list prepričala da je još kao balavac dolazio u 'Saloon' samo zbog nje.

'Evo moje buduće žene', zezao se s prijateljima kad bi vidio Simonu kako ulazi u klub, rekla je njegova prijateljica. Simona je tada bila u vezi s Tomom Šokotom, a Niki je bila prva velika ljubav.

Matea Smolčić 

Godine 2008. vjenčali su se u crkvi Sv. Ivana Krstitelja, u kojoj su se vjenčali i Nikini i Simonini roditelji. Iako se njihov brak činio idiličan kada su dobili djevojčicu Loree, čini se da to ipak nije bilo tako. Odlučili su se razvesti 2012. godine.

Bruno Petković

Tea Slavica je svog bivšeg dečka Brunu Petkovića često bodrila s tribina, no ljubav je pukla brzo nakon što je otkrivena. Zagrepčanka je za Večernji list službeno potvrdila kako je njezina veza s nogometašem i gotova. 'Bruno Petković od sada je slobodan dečko', rekla je prva pratilja Miss Universe, koja je s Brunom često putovala po svijetu.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Ovaj nogometaš rodom iz Metkovića zablistao je igrom za Hrvatsku reprezentaciju, a njegova bivša djevojka studentica je međunarodnog poslovanja na zagrebačkom 'Rochester Institute of Technology'.

Robert Gašpert 

Bruno Petković okrenuo je 'novi list' u svom životu nakon prekida s lijepom Teom. Nogometaš je dobio sina s poznatom HTV-om voditeljicom Ivom Šarić. Dječaka Adriana, Iva je donijela na svijet u jednoj poznatoj privatnoj poliklinici, a par se i zaručio.

Ivan Rakitić

Djevojka s kojom je Ivan Rakitić nekada šetao zagrebačkom špicom je Iskra Savčić, koja je četiri godine starija od nogometaša. Prije ove veze, Iskra je bila u vezi s pobjednikom 'Farme' Mariom Mlinarićem, s kojim se upoznala na izboru za Miss i Mistera Hrvatske. Par je prekinuo nedugo nakon njegovog izlaska iz 'Farme'. Iskra je iz Siska, a natjecala se 2003. godine za Miss Hrvatske i ispala u prvom krugu, a otada je povremeno radila kao hostesa.

Nogometaš je prije Iskre ljubio austrijsku misicu rodom iz Livna, Tatjanu Batinić. Svestrana Tatjana studirala je novinarstvo, u slobodno vrijeme predavala vjeronauk te je radila kao uspješan model.

'Čim sam je ugledao, odmah mi je bilo vruće oko srca', rekao je Rakitić za 24 sata. Nakon dva mjeseca veze osjećao je da je Tatjana ona prava za njega. Najdraže mu je s njom bilo večerati uz svijeće i molitvu. Nakon tri mjeseca veze Ivan ju je ostavio, a ona je za to doznala preko medija.

Nogometaša se prije Tatjane povezivalo s hostesom i Lupinovim modelom Zoranom Vukić. Vezu nikada nisu potvrdili. Ivan Rakitić je 2013. godine oženio španjolsku ljepoticu, Raquel Mauri.

Vedran Ćorluka

Vedran Ćorluka danas uživa u ljubavi s pjevačicom Frankom Batelić s kojom se vjenčao 2018. godine, a par je dobio sina Viktora i kći Gretu. No prije nego se skrasio, nogometaš je imao zanimljiv ljubavni život.

Mnogi još pamte njegovu bivšu djevojku Ivu Buzov, a ljubio je i unuku umirovljenog generala Ivana Čermaka, Lanu Gadžu Čermak koja je i vjenčana kuma Maje Šuput. No jeste li znali da su Ćorluku 2012. godine povezivali s 18-godišnjom Elom Roso? Ona je tada bila maturantica privatne zagrebačke gimnazije, a zajedno su viđeni u kinu te na nedjeljnom ručku u restoranu, pisali su mediji.

Njezine prijateljice su tvrdile da je par u ozbiljnoj vezi, a Ela tada nije potvrdila niti demantirala vezu s Vedranom. 'Najbolje bi bilo da njega pitate', kroz smijeh je prokomentirala za 24sata. Dodala je kako neće o tome razgovarati zato što ne želi biti u medijima.