OTKRIVENA TAJNA NJEZINA 'NESTANKA' SA SCENE: Ljepotom Bosanka zavadila Beckhamove pa isparila, sad je isplivala istina

Jovana Rajić koja je prošle godine na kratko preuzela Instagram profil Victorije Beckham povukla se iz javnosti, a sada se otkrio i pravi razlog.

Profimedia

Ljepotica Jovana Rajačić iz Sarajeva je suosnivačica jedne konzultantske agencije koja pomaže brendovima i pojedincima da stvore značajne veze, kampanje i sadržaj koji ih izdvaja, a prošle je godine na kratko preuzela viđenje Instagram profila Victorije Beckham.

Jovana je tako zaposlena da Victoriji pomaže u promoviranju sportske odjeće. Dizajnerica je navodno napravila zaokret iz modnih linija koje odišu elegancijom i glamurom u sportske komade jer se nalazi pred bankrotom. Usto, David Beckham je više ne želi spašavati i 'krpati' njezine financije.

Jovana je u objavama na Victorijinom profilu snimila i objavila trening kojim poziva na vježbanje, a ideja je bila da publika kroz sportsku priču što bolje doživi važnost tjelovježbe te da usput promovira Victorijinu suradnju sa sportskim brendom.

Iako su mnogi mislili da je lijepa fitness stručnjakinja u svijet poznatih ušla zahvaljujući sestri Andreji koja je udana za francuskog nogometaša Thierryja Andrewa, istina jest da je Jovana prvo završila studij međunarodnog marketinga, a zatim godina radila za globalnu komunikacijsku agenciju. Tu je skupila brojne kontakte preko raznih događanja, medija, influencera te je surađivala s brojnim poznatim brendovima.

Profimedia 

Jovana je tako malo po malo postala bliska prijateljica obitelji Beckham, pa je mnoge iznenadilo što je joj je rođendan prije nekoliko mjeseci čestitao samo David, a ne i Victorija. Taj su neobičan splet okolnosti tabloidi odmah popratili brojnim teorijama pa se pisalo kako je Victoria ljubomorna na mladu Jovanu, kao i da se bosanska ljepotica sviđa nogometašu. Zbog zlobnih komentara i prozivanja, Jovana je ugasila svoje profile na društvenim mrežama, a dugo nismo znali što radi i gdje je.

Sada je i ta misterija riješena, a sve zahvaljujući njezinom zaručniku Bobbyju Richu koji je na svojem Instagramu objavio sretnu vijest da je Jovana trudna te da odmara čuvajući trudnoću, zbog čega se trenutno ne pojavljuje u javnosti.