NOGOMETAŠEVA AFERA OTKRIVENA SRAMOTNOM FOTOGRAFIJOM: Izabrao je krivu večer za varanje pa platio kaznu

Olivier Giroud varao je suprugu, a sve je otkrila ljubavnica jednom fotografijom.

Profimedia

Nogometaš Olivier Giroud francuski je reprezentativac koji je najbolji strijelac u povijesti francuske reprezentacije, a osim profesionalnih uspjeha mnogi ga znaju i po seks aferi koja mu je bacila ljagu na ime.

Naime, u braku je od 2011. godine s 38-godišnjom Amerikankom Jennifer Giroud, a par zajedno ima četvero djece. On je nekoliko puta naglasio koliko je zahvalan na podršci supruge i da ne bi mogao imati takvu karijeru da nema nje. Ona njihovu privatnost skriva od javnosti, a na društvenim mrežama rijetko objavi zajedničke trenutke.

Profimedia 

Koliko ona pak voli svojeg supruga pokazala je 2014. godine kad mu je oprostila aferu koju je imao s manekenkom Celijom Kay. 'Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji, svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju obitelj i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku', oglasio se nogometaš na društvenim mrežama.

Profimedia 

Nogometaš je kažnjen s 200.000 funti od strane nogometnog kluba jer se afera događala taman prije važnog susreta. Celia je dokazala svoju romansu s Giroudom fotografijom na Twitteru koja je prikazivala sportaša u donjem rublju. Svi su upamtili i Jenniferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno njezin izostanak. Naime, nije se uopće oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Fotografiju pogledajte ovdje.