PLAVOKOSA BOSANKA ZAVELA JEDNOG OD NAJVEĆIH PA MU RODILA 3 DJECE: Za samozatajnu ljepoticu rijetko tko zna

Francuski nogometaš Thierry Henry nakon prvog propalog braka se zaljubio u Sarajku Andreu Rajačić.

Profimedia

O legendarnom francuskom nogometašuThierryju Henryjem zna se puno toga. 45-godišnji nogometaš ušao je u povijest kao jedan od najuspješnijih nogometaša kluba Arsenal u cijeloj povijesti, a dugo je bio i dio francuske nogometne reprezentacije.

No, za razliku od mnogih drugih nogometaša, Henry je oduvijek svoj privatan život skrivao od očiju javnosti pa njegovim fanovima nije pretjerano poznato da ljubi Bosanku Andreu Rajačić već dugi niz godina. Naime, ovaj tamnoputi nogometaš i ljepotica iz Sarajeva upoznali su se u Španjolskoj dok je ona bila u posjeti svojoj sestri.

Profimedia 

Manekenka plave kose odmah je zapela za oko nogometašu, no trebalo im je neko vrijeme da se rodi ljubav. Ipak, da su zajedno su potvrdili 2008. godine, a kasnije su dobili i troje zajedničke djece. Prije nego što je upoznao Andreu, Thierry je bio četiri godine u braku s Claire Merry koji je okončan 2007. zbog navodne Henryjeve nevjere.

Profimedia 

Inače, Andrea je po struci ekonomistica te se ne voli pretjerano eksponirati, a smeta ju kada ju se naziva manekenkom. Ističe kako priča tri svjetska jezika te dolazi iz obitelji intelektualaca, a svoju intimu rijetko dijeli.

‘Osoba sam koja jako drži do privatnosti i ne bih željela istupati s bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Thierryja i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španjolskoj. Više od toga, posebno sada, ne bih željela otkrivati. Možda promijenim mišljenje nakon nekog vremena, ali zasad je tako’, kratka je i iskrena bila Andrea Rajačić kada se saznalo za njezinu vezu s Francuzom.

Profimedia 

Majka Tatjana joj je profesorica ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih kirurga u BiH, no trenutno radi u Kuvajtu, gdje vodi Kliniku za liječenje opeklina i plastičnu kirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i njezina mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gdje su u sklopu ekonomskog fakulteta obje završile studij menadžmenta.