NOGOMETAŠ S NAJLJEPŠOM LJUBAVNOM PRIČOM: Sa suprugom je 17 godina, a jedina je koju je u životu poljubio

Argentinski nogometaš i reprezentativac Papu Gomez ima idiličan brak, a evo što znamo o ženi koju ljubi cijeli život.

Instagram

Argentinski nogometaš Alejandro Dario Gomez, poznatiji kao Papu Gomez, jedan je od nogometnih reprezentativaca koji je prošle godine doveo svoju zemlju do zlata na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tada ga je s tribina bodrila njegova obitelj, supruga Linda i djeca Milo, Konstantina i Bautista, a mi smo saznali sve o njihovom privatnom životu.

Naime, ovaj nogometaš španjolske Seville, koji je prethodno u Europi igrao za Atalantu, Metalist iz Harkiva i Cataniju, prošao je težak put od dečka bez perspektive u dalekoj Argentini do jednog od najboljih igrača koje ova zemlja može ponuditi svijetu nogometa danas. Sve to vrijeme uz sebe je imao svoju dragu, a Papu Gomez danas je obiteljski čovjek kojem su supruga i djeca uvijek na prvom mjestu.

Uz zgodnog Argentinca nikad se nisu vezali skandali, a nije poznato da je prije nego što je upoznao Lindu Raff imao djevojku. Par danas izgleda zaljubljeno kao prvog dana, a nedavno je Linda sve nasmijala kada je na Instagramu pokazala termosicu koju uvijek nosi kada putuje s obitelji.

Mnogo je naljepnica na kojima su fotografije njezina supruga, ali i jedna koja je mnoge zbunila - fotografija dvoje tinejdžera kako jedu sendviče, a upravo ta fotografija govori puno o njihovoj vezi.

Ljubav Gomeza i Linde počela je prije 17 godina, kada je sportaš sa sedamnaest godina igrao za argentinski Arsenal de Sarandi. Tada su bili srednjoškolci, maštali da će Alejandro izgraditi uspješnu nogometnu karijeru i u pauzi između nastave sjedili na travi uz obalu i nešto grickali. Navodno je ona jedina žena koju je u životu poljubio.

Upravo su u jednoj od takvih prilika i fotografirani, a Papu je prije nekog vremena podijelio ovaj trenutak na Instagramu i zahvalio Lindi što je bila uz njega od prvog dana, kada je sve što si je mogao priuštiti bio odlazak na plažu, sjedenje u travi i uživanje u sendvičima s pršutom.

Papu je nedavno objavio fotografiju na kojoj je Linda također u crvenoj majici, ali puno godina kasnije u sasvim drugom okruženju – okružena luksuzom Katra.

'Nema sendviča s pršutom, ali nije ni tako loše. Hvala ti što si me posjetila, ljubavi moja', napisao je Papu na Instagramu.
U proteklih sedamnaest godina Papu je postao poznati nogometaš i reprezentativac, a Linda ugledna arhitektica. Osim toga, zajedno su otvorili restoran u Bergamu dok je nogometaš igrao za talijansku Atalantu, a Pappu je otkrio da je to bilo ostvarenje njihovog sna.

'Moja supruga i ja otkako smo stigli u Italiju sanjali smo o otvaranju argentinskog restorana u Bergamu. Ona je arhitektica pa smo već imali sve spremno, planove, ljude', pohvalio se nogometaš u intervjuu.

Inače, par je svoju ljubav okrunio brakom 2012. godine, dok je on nastupao za Cataniju, a Linda je Papua pratila kamo god ga je posao vodio. Kako kaže Papu, čak i kada su promjene nagle, uz njegovu suprugu sve je lakše.

'Trebali smo se preko noći preseliti u Sevillu. Bez sjajne žene kraj sebe zna biti teško', kaže.

Puno je vremena prošlo, Pappu i Linda su proživjeli mnogo toga, ali neke stvari se ne mijenjaju - najdraži izlazak im je i dalje kada odu u prirodu i uživaju, naravno, u sendvičima.