BIVŠA GA NATJERALA NA BRAK PREVAROM PA GA OSTAVILA NAKON 72 DANA: Utjehu našao u misterioznoj plavuši koju skriva

Kris Humphries, bivši američki košarkaš, na današnji dan slavi 38. rođendan, a mi smo se prijestili njegovog braka s Kim Kardashian.

Profimedia

Kristopher Nathan Humphries, bivši profesionalni košarkaš iz SAD-a, na današnji dan slavi svoj 38. rođendan, a iako je imao uspješnu karijeru u NBA-u, zapravo je javnosti najpoznatiji po svojoj vezi i kratkom braku s Kim Kardashian.

Naime, Kris je igrao za klubove Utah Jazz, Toronto Raptors, Dallas Mavericks, New Jersey/Brooklyn Nets, Boston Celtics, Washington Wizards, Phoenix Suns i Atlanta Hawks, no nitko ne pamti njegove košarkaške uspjehe onoliko koliko se pamti njegov skandalozni brak s najpoznatijom reality zvijezdom svih vremena, Kim Kardashian.

Profimedia 

Podsjetimo se, Kardashian i Humphries su ‘prohodali’ u listopadu 2010., a već u svibnju 2011. su se zaručili. Trebalo im je samo 3 mjeseca da se vjenčaju na raskošnom vjenčanju vrijednom milijune, no sreća nije dugo potrajala. Sve vrijeme njihovih zaruka, vjenčanja i planiranja svadbe bilo je popraćeno u reality showu ‘Keeping Up with the Kardashians’, a zna se i da košarkaša Kimina obitelj nije voljela.

Ipak, par je uplovio u bračnu luku te su se činili kao idiličan par da bi se tek 2 mjeseca kasnije, u listopadu 2011. razveli! Naime, Kim je tada podigla zahtjev za razvod od Krisa nakon samo 72 dana braka, a Kris je pak odlučio podići zahtjev za poništenjem braka jer se navodno brak temeljio na prevari.

Profimedia 

Naime, košarkaš je optužio starletu bujnih oblina da se udala za njega samo radi promocije svog showa te da ga je zapravo prevarila i navela da vjeruje da ga voli – a sve je bila varka. Nakon 2 godine suđenja, sud je odlučio da nema dokaza za Krisove tvrdnje te se par razveo kako je Kim i tražila.

Danas je Kris solo te uživa u samačkom životu, a više se ne bavi profesionalnim sportom. Nedavno je viđen kako na odmoru uživa u društvu vrlo bujne plavuše no javnost još ne zna tko je ta dama.