Hrvatski nogometaš Martin Erlić ljetnu pauzu iskoristio je za obitelj. Igrač Vatrenih na glasu je kao najskromniji nogometaš reprezentacije, a sad je podijelio i fotografiju proslave rođendana svoje majke Vile

'Sretan rođendan majko naša, da si mi živa i zdrava još 100 godina! Volimo te', napisao je uz obiteljsku fotografiju.

Martin Erlić roditelji 3.PNG
Instagram 

Hrvatski nogometaš je peto dijete u obitelji Erlić, ima sestre Ninu i Anu te braću Luku i Antu. Martin je rođen nakon što se obitelj iz rata vratila u Tinj u zadarskom zaleđu. 

'Suprug je bio u ratu, a ja s djecom u prognaništvu, najprije u Biogradu, pa u Austriji, a onda i u Mošćeničkoj Dragi. Među prvima smo se vratili u Tinj, a naš sin Luka je prvo dijete koje je kršteno u tada još zapaljenoj crkvi. Martin se rodio tri godine kasnije',  rekla je mama Vila za 24sata

Ovaj nogometaš bio je prisiljen od najmlađih dana boriti se za uspjeh. O tome je progovorio u emisiji 'Knjaz kod Vatrenih'.

'Kada sam se rodio, moji su živjeli u štali. Bile su životinje u jednoj prostoriji i od njih nas je dijelio samo jedan zid. Bilo je jako teških trenutaka, čak i skupljanja boca. Koliko danas samo Hrvata skuplja boce... Nije sramota, ali to nikada nisam rekao. Takve neke stvari volim inače zadržati za sebe', rekao je.

Martin Erlić s roditeljima.jpg
Instagram 

No, unatoč nedostatku novca otac Nino je hrvatskog nogometaša važne životne lekcije.

'Otac me naučio da i zadnjih deset kuna podijelim s prijateljima. Uvijek mi je govorio da je bitno da me ljudi cijene, a ne da me pamte kao škrtu i sebičnu osobu. Uvijek pozdravljam svaku osobu, to radim iz poštovanja. Od čistačice u klubu pa do direktora', dodao je Erlić.

Roditelji hrvatskog nogometaša žive od poljoprivrede i stočarstva, a sva djeca im pomažu. Imaju oko 500 stabala masline i višnje, 1000 trsova u vinogradu, polja mrkve, češnjaka, luka, graška, boba, ali i stado ovaca, svinje i kokoši. 

Više fotografija Martina, pogledajte u galeriji.

Instagram Martin Erlić