Hrvatski tenisač Borna Ćorić izborio je drugo kolo Wimbledona pobijedivši brazilskog tenisača Felipea Meligenija Alvesa. Ćorić jedini predstavnik u muškoj kategoriji. Podršku mu je pružila i djevojka Anamaria Raič.

Par je u vezi više od prošle godine, a iako joj Borna ponekad komentira fotografije, zajedničkih fotografija na društvenim mrežama nemaju. 

Tenisača su spajali s brojnim ljepoticama, a sve od reda su bile starije od njega. Čini se da Borna voli starije dame. Međutim, najvažnija žena u njegovom životu je sestra Bruna, a u intervju za Story je otkrio da je najosjetljiviji na nju.

'Mislim da smo toliko povezani zbog razdvojenosti od mladih dana. Bruna je uvijek tu za mene, prije svega kako bi me saslušala. Vjeruje u mene u svakoj situaciji pa se njezini savjeti u principu temelje na tome da me podsjeti kako se trud i rad uvijek isplate', otkrio je tenisač.

No, kad su u pitanju djevojke, s ovim ljepoticama su ga povezivali:

Valentina Miletić

Mnogi pamet vezu tenisača s voditeljicom i novinarskom Valentinom Miletić, ona je Splićanka sa zagrebačkom adresom. U vrijeme njihove romanse te 2015. godine, Borna je imao samo 18 godina, a ona 24. Uživali su zajedno u ljetnim radostima te je u jednom trenutku Borna objavio fotografije s plaže. Iako nije htio otkriti identitet djevojke, otkrili su ih neki detalji s fotografija. Ta je veza pukla nakon nešto više godinu dana, a da su odlučili ići svatko svojim putem otkrio je mladi tenisač koji je tada izbrisao sve zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Valentina Miletić (6).jpg
Instagram 

Katarina Ostojić - Kaya

Hrvatski tenisač je uhvaćen i u intimnom druženju s fatalnom crnkom.

Srpska pjevačica Katarina Kaya Ostojić, kako piše Kurir, iako se zaljubila u 13 godina mlađeg sportaša, odlučila je okončati njihovu priču jer je shvatila da ona nema budućnost. Također, zbog poslovnih obaveza više su bili razdvojeni nego zajedno te su se iz tog razloga počeli udaljavati.

Kaya i Borna su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Kaya je bila nesigurna jer je Ćorić znatno mlađi od nje, ali je na kraju poklekla. Pored toga što je tenisač dolazio u Beograd i Kaya je išla u Hrvatsku kako bi se vidjeli. Ipak, vezu nisu uspjeli održati.

Kaja-Ostojic-i-Borna-Coric-.jpeg
NEMANJA NIKOLIĆ/KURIR 

Kristina Bralo

Brojni hrvatski mediji pisali su da je upravo Borna krivac što je bivša kraljica Hrvatske Kristina Bralo prekinula zaruke s bivšim Misterom turizma Matejem Cvitanovićem. Naime, pjevačica je pronašla ljubav s Cvitanovićem nakon što je prekinula s 53-godišnjim Davorom Šukerom.

Kristina Bralo (2).jpg
Grgur Zucko/Pixsell 

Bivša misica odlučila nakon svega povući iz javnosti jer je obrisala svoj Instagram profil na kojem ju je pratilo nekoliko tisuća ljudi. Napravila je drugi, privatni na kojem ima 100-tinjak pratitelja.