Igrač Vatrenih Nikola Vlašić zbog ozljede mišića morat će napustiti kamp reprezentaicje i propustiti ostatak Europskog prvenstva u Njemačkoj, objavio je HNS. Vijest je to koja je iznenadila brojne navijače, a o odluci su se oglasilo i nogometaš.

'Iznimno mi je žao što zbog ove nove ozljede neću moći pomoći ekipi tijekom ovog Eura. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme i hvala izborniku i stožeru na prilici da na treninzima pokažem da sam spreman, što sam vjerujem i učinio uoči Eura. Ekipi želim puno sreće, vjerujem u njih maksimalno te sam siguran da će ostvariti nove uspjehe na ovom Euru. U meni će imati najvećeg navijača', naglasio je Vlašić.

Nikola je već godinama u centru medijske pozornosti, ali privatni život čuva za sebe. Tako javnost malo zna o njegovoj supruzi Ana. Ona mu je već godinama velika podrška, a vjenčali su se 2021. godine u splitskoj crkvi Sv. Lovre u Splitu nakon dugogodišnje veze. Sudbonosno da su izrekli dok je Nikola igrao za ruski klub CSKA.

Nikola Vlašić
privatni album 

S vjenčanja je u javnost izašla samo jedna fotografija sretnih mladenaca. Dok je Nikola oduševio u klasičnom odijelu, Ana je zablistala u vjenčanici dugih rukava, ispod koje se isticao trudnički trbuščić, koji se odmah mogao uočiti. 

Nedugo nakon vjenčanja, dočekali su i rođenje sina Noe. Nikada nisu tajili svoju vezu, ali Nikola nije htio govoriti o svom privatnom životu. Zatim su 2022. godine dobili i svoje drugo dijete. Ana je rodila kćer na Božić, a ime još uvijek nije poznato.

Prije vječanja Nikola i Ana su bili u dugogodišnjoj vezi, nakon što je Nikola prešao iz Evertona u CSKA, Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada. U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi.

Inače, Nikola dolazi iz slavne splitske obitelji. Njegova sestra Blanka Vlašić dvostruka je svjetska prvakinja u skoku u vis, a otac Joško, bivši desetobojac i državni rekorder, osvajač je zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Casablanci.