Njemački nogometaš Toni Kroos na ovom Europskom prvenstvu igra svoje posljednje utakmice u igračkoj karijeri. Proslavljeni nogometaš u Kraljevskom klubu je proveo 10 godina, ali i postao jedna od legendi Reala.

Dok se zvijezda njemačke reprezentacije priprema za život u mirovini, pozornost javnosti usmjerena je na njegov privatni život, posebice na njegov odnos sa suprugom Jessicom Farber. Mnoge zanima žena koja je igrala važnu ulogu u njegovoj nevjerojatnoj karijeri.

Oboje potječu iz njemačkog grada Greifswalda, a Jessica je dvije godine starija od nogometne zvijezde. Iako su odrasli u istom gradu, upoznali su se na Kanarskim otocima kad je on imao 18, a ona 20 godina.

'Ne bih rekla da je to bila ljubav na prvi pogled, ali on je divan čovjek. Ubrzo nakon toga, vidjeli smo se u Njemačkoj i započeli vezu', otkrila je Jessica svojevremeno.

'Kad je Jessy ušla u moj život, sve je počelo imati više smisla jer sam dobio nešto važnije od nogometa. Lagao bih kad bih rekao da se nikad ne svađamo, ali nikad nisam spavao na kauču. Brzo se pomirimo', istaknuo je Toni.

Njemački nogometaš više puta je istaknuo da je ona njegov najveći oslonac, a Jessica je svojevremeno otkrila kakav je on zapravo čovjek.

'Toni je emotivan čovjek. Ponekad, samo postavi zid oko sebe kako se ne bi odmah otkrio nekome nepoznatom. Kad ga upoznam sa svojim prijateljima, molim ga da bude ljubazan jer ponekad njegovo ponašanje može izgledati malo čudno. Čini se da ga ništa ne zanima ili da ne voli razgovarati kao drugi, ali stvarnost je da mu treba više vremena da se otvori', rekla je.

Toni Kroos Jessica Kroos.jpg
MICHAEL BUHOLZER / AFP / Profimedia 

Zatim je opisala kako izgleda njihov život u Madridu.

'Živimo u Madridu pet godina i nikad nismo otišli u grad. Radije sjedimo doma kao neki baka i djed', ispričala je 2019. godine.

'Volim biti kod kuće. Nakon utakmice uvijek se žurim kako bih proveo večer kod kuće. To mi daje snagu. Kad dođem kući, zaboravim na rezultat, poraz ili pobjedu. Kod kuće sam muž i otac. To mi pomaže da funkcioniram', objasnio je nogometaš.

Međutim, unatoč tome što je u braku s jednim od najpopularnijih svjetskih nogometaša, Jessica se zapravo radije drži povučeno i, za razliku od mnogih WAGS-ica, izbjegava pozornost. No često prati svog supruga na brojnim gala događajima. Koliko važnu ulogu Jessica ima u Tonijevom životu, nogometaš je otkrio prošle godine prilikom potpisivanja novog ugovora s Real Madridom.

'Moja žena je sretna, to je dobar znak za klub, zar ne?', s osmijehom je otkrio.

Par se vjenčao 13. lipnja 2015. godine. Imaju troje djece, dva sina i kćer, ali nogometaš i njegova supruga čuvaju ih daleko od očiju javnosti.

Inače, par posjeduje kuću na Mallorci.