Igrač Vatrenih i Atalante Mario Pašalić osvajač je Europske lige. U finalu je Atalanta savladala Bayer Leverkusen 3:0 u Dublinu i tako došla do prve titule Europske lige. Mario je bivši Hajdukovac i već godinama igra za talijanskog prvoligaša. Nogometnu karijeru Mario je započeo u lokalnom klubu NK GOŠK Kaštel Gomilica, da bi potom prešao u Hajduk Split. Kasnije je igrao za Milan, Spartak i Chelsea, kao i Monaco.

Najveća podrška nogometašu je njegova supruga Marija s kojom je u vezi od 2014. godine

Mario je 2019. oženio svoju odabranicu Mariju, a gosti su se potom preselili na jedrenjak i na Čiovo gdje se slavilo do dugo u noć. Mladencima je u crkvi pjevao Marko Škugor koji je video izlaska iz crkve podijelio na svom Instagramu. Pašalić je veliki navijač Hajduka pa je i u najvažnijem danu u njegovom životu bila i zastava voljenog kluba.

Ako je suditi po fotografijama na Instagramu, bračni par Pašalić živi ljubavnu bajku. Često dijele zajedničke obiteljske trenutke na društvenim mrežama, pa su se tako u veljači 2022. godine pohvalili i rođenjem sinčića Luke.

'Luka Pašalić 15.02.2022.', napisao je kratko tada ponosni tata Mario i objavio fotografiju na kojoj se vide ruke njega i supruge, te bebina ručica, a uz objavu je dodao emotikone sklopljenih ruku i srce.

Mario Pašalić (2).jpg
MIMMO CARRIERO-/IPA / Sipa Press / Profimedia 

Zanimljivo je da Mario i Marija rođendan slave isti dan, a ona je godinu mlađa.

 Više fotografija zaljubljenog para, pogledajte u galeriji.

Instagram Mario i Marija Pašalić