Njemački trener i bivši nogometaš Jurgen Klopp više nije trener Liverpoola. Jurgen je početkom godine obznanio da će napustiti engleski klub jer mu ponestaje energije, a sinoć je posljednji put vodio momčad Liverpoola. Nakon devet godina napustio je Redse, a zasad se ne spominje novi klub. 

Iako se puno zna o njegovim nogometnim taktikama, privatni život drži za sebe.

Njegova supruga je Ulla Sandrock, poznata kao 'Prava dama Bundeslige'. Često se spominjalo da ona utječe na njegove odluke pa je tako spriječila i njegov prelazak u Manchester United. Par je u braku od prosinca 2005. godine, a upoznali su se dok je radila kao konobarica tijekom Oktorberfesta u Münchenu, piše Daily Star.

Ulla je po struci učiteljica, a tri godine bila u humanitarnoj misiji kao učiteljica i bolnička djelatnica u Nairobiju, prije nego što se nastanila u Mainzu i upoznala Jurgena.

Ulla Sandrock..jpg
Oli SCARFF / AFP / Profimedia 

Sad je dječja književnica, njezina knjiga 'Tom i čarobni nogomet' objavljena je 2008. godine. Priča govori o 11-godišnjem dječaku koji na tavanu pronalazi čarobnu nogometnu loptu koja ga pretvara u nevjerojatnog nogometaša. Djelo je dobilo i nastavak 2010. godine, a radnja je smještena u Africi.

Oboje imaju djecu iz prethodnog braka. Jurgen ima sina Marca kojeg je dobio u braku sa Sabineom s kojom je bio 12 godine prije razvoda 2001. Dok Ulla ima sina Dennisa. Prema pisanju mediji, njihovi sinovi se odlični slažu, a i Jurgen je ostao u dobrom odnosu sa Sabine.

Ullu su mještani Liverpoola zavoljeli nakon što je ispred supermarketa Waitrose podijelila bonove za hranu u vrijednosti od 1000 funti ili 50 funti kao 'zahvalnost' što su uspjeli prebroditi pandemiju 2020. godine.

Više fotografija Ulle, pogledajte u galeriji. 

SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA Ulla Sandrock