Suzana Žunić, rodom Splićanka, bila je najljepša žene bivše države. Upravo njezin izgled, ali i ponašanje osigurali su joj titulu misice 1988. u Jugoslaviji sa samo 17 godina. Lijepa Splićanka ubrzo je zavela nogometaša Igora Štimac i između njih je planula ljubav. Par se vjenčao 1990. godine, a rastali su se nakon 19 godina braka u kojem su dobili troje djece

Tijekom braka s dobili sina Luku i kćeri Deu i Miju. Međutim, na prvi pogled savršen život kvarila su Igorove afere. Kako njegovi preljubi više nisu bila tajna, postali su tema tabloida, a nerijetko su mu ljubavnice bile i žene sa javne scene.

'Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumijem kada sam i dalje s njim, a neki su me i žalili. Mnogi oko mene nisu mogli shvatiti zašto ne zatražim razvod i zašto živim u takvom braku. Osuđivali su me iako nisu znali pravu istinu, niti su znali koliko je teško raskinuti brak u kojem su djeca', rekla je Suzana u jednom intervjuu.

Jedna od Igorovih ljubavnica bila je pjevačica Alka Vuica. Međutim, pjevačica je rekla da nije znala da je Igor i dalje bio u braku sa Suzanom, te mu je kada je to saznala prosula piće u lice.

'Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu', rekla je Alka u jednom intervjuu.

Njihovim svađama nije bilo kraja, a jedan incident dogodio se u javnosti, nakon čega je Suzana odlučila razvesti. Iako je djelovalo da je odavno jasno da ovaj brak nema perspektivu, Suzana je razvod veoma teško podnijela, te je nakon njega pala u depresiju. Sreću i vjeru u ljubav vratio joj je trener šibenskog košarkaškog kluba Damir Milačić za kojeg se udala poslije šest godina veze.

'Držim da ni ona ni ja ne zaslužujemo toliku pozornost, a ako ona po nečemu zaslužuje da bude spomenuta, onda je to njezino slikarstvo', rekao je Damir jednom prilikom za Večernji list. Vjenčali su se nakon pet godina veze 2015., a Suzana se posvetila upravo umjetnosti.

Danas je aktivna na društvenim mrežama, gdje najčešće objavljuje svoja umjetnička djela, ali se može primijetiti i da se fizički promijenila.