Slavni srpski košarkaš Marko Jarić izgradio je nevjerojatnu sportsku karijeru, ali često je bio u centru pažnje i zbog svog ljubavnog života. Oduvijek je bio na glasu kao veliki zavodnik, a njegovom šarmu nisu odoljele ni neke od najljepših žena svijeta. Njegov ljubavni život može poslužiti i kao inspiracija za film

Ipak, slavni košarkaš se u posljednje vrijeme smirio i posvetio kćerima Valentini i Sienni koje su izrasle u ljepotice, baš kakva je i njihova majka, manekenka Adriana Lima.  

Marko Jarić Adriana Lima.jpg
MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je bio u vezi s brojnim ženama, čini se da je Adriana Lima ostavila u njegovom životu najveći trag. Osim što je jedina koju je Marko oženio, njihova ljubavna priča je bila gotovo filmska. Vjenčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine nakon tri godine veze. Mediji su pisali da je slavna manekenka nevina ušla u brak, ali njihov brak je završio nakon njegove nevjere 2014. godine. Par je pokušao riješiti probleme, ali kriza je ipak rezultirala razlazom.

Nakon Adriane, Marko je nastavio voditi buran ljubavn život, a spajali su ga s brojnim slavnim ljepoticama. Svojevremeno su srpski mediji spajali Marka Jarića s Adrianom Čortan koja se u to vrijeme bavila modelingom.

Nedugo nakon toga, uslijedila je veza sa Sandrom Nikolić, danas Meljničenko, najbogatija Srpkinja. Iako mnogi govorili da su savršen par, veza nije opstala.

Razišli su se nakon godinu dana veze, nakon čega je Marko utjehu pronašao u manekenki, Neveni Milićević.

Tijekom Europskog prvenstva u košarci 2001. godine, Marka su povezivali s našom Nives Celzijus, a četiri godine kasnije našao se u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljicu Olju Crnogorac, koja se tada bavila manekentsvom.

Tijekom boravka u Italiji, Marko je zaveo Talijanku Elisabettu Canalis, koja je kasnije svjetskoj javnosti postala poznata kao kao zaručnica Georgea Clooneyja. Međutim, kružile su priče da se Elisabetta i tijekom veze s Clooneyjem viđala s Jarićem.

Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvijezdom serije Baywatch, Geenom Lee Nolin.

Najdužu vezu imao je s ruskom manekenkom Elenom Rogozhinom, s kojom je živio na Beverly Hillsu. Prekinuli su nakon njegovog prelaska u Minnesotu, nakon čega su mediji Jarića dovodili u vezu s hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pjevačicom Anom Nikolić.

Jarić je 2018. započeo vezu sa atraktivnom manekenkom Bonnie Mueller. Međutim, više nisu zajedno. 

U posljednjih godinu dana na njegovom Instagram profilu nalaze se samo fotografije njegove djece, djevojčica koje su sada već velike.