Predsjednik Dinama Velimir Zajec bio je na polufinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu u kojoj Dinamo odnio pobjedu. Novoizabrani predsjednik obratio se medijima i komentirao nerede. 

'Bila je to sjajna utakmica, Dinamo je hrabro igrao. Uspjeli smo ponoviti utakmicu od prije nekoliko dana, rekao bih kako smo danas bili i bolji. Bolje smo kombinirali i stvarali smo više prilika. Zadovoljan sam pristupom ekipe. Atmosfera je bila krasna kroz cijelu utakmicu, šteta što je došlo do nereda na kraju. Međutim, to je nogomet i ljudi se na ovaj način izražavaju', rekao je. 

Navijači Modrih došli su na svoje, a i Velimir koji je rođen u Zagrebu 12. veljače 1956. godine. Novoizabrani predsjednik za Dinamo je tijekom nogometne karijere igrao od 1974. do 1984. godine kad je prešao u grčki Panathinaikos, u kojemu je 1988. godine završio karijeru.

Međutim, proslavljeni Dinamovac doživio je veliku tragediju. Prva Velimirova supruga, Dubravka, umrla je 1989. godine u dobi od samo 34 godine i pokopana je na Mirogoju. Iz tog braka bivši nogometaš ima dvije kćeri, Karlu i Tenu, piše Večernji

Nakon teškog životnog razdoblja, Zajec je oženio Grkinju Angelu (djevojačkog prezimena Keros) s kojom ima troje djece: George Velimir, Angelina i Jozefina. S obzirom na to da ga je karijera, ali privatni život vežu za mediteransku zemlju. 

'Grčka je moja druga domovina', nedavno je rekao dok je bio na stadionu PAOK-a. 

Zbog toga on godinama živi na relaciji Zagreb - Atena, a dok je trajala kriza s uhićenim hrvatskim navijačima javljao se iz glavnog grčkog grada. 

Osim vlastitim uspjesima, predsjednik Dinama može biti ponosan i na uspjehe svoje djece. Naime, Angelina i George studiraju na Sveučilištu Michigan. Dok je Josefina iz braka s Angelom živi u Bostonu i radi za McKinsey & Company i to nakon što je diplomirala investicijsko bankarstvo u Ateni, piše Imperijal

Karla živi u Londonu i nije poznato čim se bavi, ali zna se da je Tena držala kafić Klub-Z na Tkalči.