Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U BRAKU SU VIŠE OD 30 GODINA: Slavni trener suprugu upoznao kao tinejdžer, a ona im veliki utjecaj na njegovu karijeru

Autor Ana Dukić

Slavni portugalski trener voli istu ženu više od 35 godina.

 Jose Mourinho i žena..jpg Izvor: WALTER / ANGELI / Bestimage / Profimedia

Proslavljeni portugalski trenerJose Mourinho nedavno je napustio klupu Rome nakon što je dobio otkaz. Strani mediji spominju da bi se mogao vratiti na mjesto gdje je istinska legenda, Chelsea. Navodno u tome ključnu ulogu igra i njegova obitelj, naime njegova kćer i supruga žele njegov povratak u London. 

Jose je upoznao svoju suprugu Matilde, nadimka Tami, u Portugalu dok su oboje bili tinejdžeri. Vjenačali su 1989. i u braku su više od 30 godina. Inače, trener kojeg nazivaju 'Posebni' na glasu je kao obiteljski čovjek. 

'Najvažnija stvar mi je moja obitelj i to da sam dobar otac', svojevremeno je rekao Jose, piše The Sun

 Jose Mourinho i žena.jpg Izvor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova supruga imala je velik utjecaj na njegovu karijeru, čak ga je jednom uvjerila da odbije posao u Engleskoj. On je nakon nekoliko godina rekao da je bila u pravu. 

'Tajna svega je ljubav. Ako si uspješan u svom poslu, vjerujem da je to zato što ga voliš. Ako imaš uspješnu obitelj, to je zato što se ljudi međusobno vole. Ljubav je temelj', svojevremeo je rekao Mourinho.

Prije nekoliko godina Portugalac je potaknuo glasine o razvodu, nakon što se na Sky Sportsu pojavio bez vjenčanog prstena.To se dogodilo 11 mjeseci nakon što je otkriveno da je imao tajno prijateljstvo s 14 godina mlađom plavušom. No, Jose je negirao glasine. 

Jose i Matilde imaju dvoje djece. Kćeri su dali ime po majci pa se isto zove Matilde, a nadimak joj je Tita. Dok je sin ime dobio po ocu i zove se Jose Mario. Kći Matilde je vlasnica nagrađivane draguljarnice u zapadnom Londonu, a sin Jose je mladi trener u usponu.

Povezane vijesti