Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON RAZVODA U NJOJ NAŠAO SPAS: Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić poslije dugo izbivanja ponovno u javnosti

Glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar par su koji privlači pozornost gdje god se pojavi.

 Zrinka-Cvitesic-i-Niko-Kranjcar (1).jpg Izvor: Story

U varažindskom HNK održana je premijera predstave Williama Shakespearea 'San Ivanjske noći' u režiji Paola Magellija. Važan događaj je okupio brojne poznate, među kojima su bili i bivši nogometaš Niko Kranjčar i glumica Zrinka Cvitešić.

Lijepa Zrinka je odabrala crnu kombinaciju koju ju je upotpunila crnim šeširom, a bivši nogometaš je nosio odijelo. Par je uživao u loži u društvu prijatelja. 

 Zrinka Cvitešić.jpg Izvor: Vjeran Žganec Rogulj

Inače, Zrinka je oduvijek poznata po svojoj velikoj ljepoti i karakterističnoj kovčavoj crnoj kosi koja ju krasi cijeli život. Ova ljepotica tijekom godina jedva da se mijenjala, a jedine njezine promjene imidža zapravo su se odnosile na dužinu njezine kose.

 Niko Kranjčar.jpg Izvor: Vjeran Žganec Rogulj

Zahvaljujući velikom šarmu, tijekom godina je zavela brojne slavne muškarce, a već je godinama u sretnoj vezi s Nikom Kranjčarom. No, prije njega je bila s pustolovom Hrvojem Rupčićem koji se zbog nje rastao od supruge. No, ljubav nije opstala, a Zrinka je zatim pala u naručje bivšeg Vatrenog s kojim je do danas vrlo sretna.

 Zrinka-Cvitesic-i-Niko-Kranjcar (2).jpg Izvor: Story

Gotovo nikad ne govore o privatnom životu, no zna se da su se upoznali 2012., ubrzo nakon što se Niko razveo od bivše supruge Simone Fistrić s kojom ima i kći. Jedno vrijeme su živjeli na relaciji Zagreb-London-Brač, a Niko je rekao da obožava svoju Zrinku te da će ju podržati u svemu što ona naumi.

Povezane vijesti