Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LANI SU DOŽIVJELI UŽAS: Domagoj i Ivana Vida vezu su započeli 2012. godine, a ona je priznala da je operirala 'svašta'

Hrvatski nogometaš Domagoj Vida nekoliko godina je u braku sa suprugom Ivanom.

 Domagoj i Ivana Vida.jpeg Izvor: Instagram

Hrvatski nogometaš i Vatreni Domagoj Vida ponovno se našao na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije. Ponosni Slavonac, kako za sebe redovito ističe, jedan je od omiljenih Vatrenih. Ovom 34-godišnjakunajveća je podrška supruga Ivana, bivša Kraljica Hrvatske

Ivana i Domagoj, koji igra za grčki AEK Atena, prohodali su 2012. godine, a ljubav je planula u jednom noćnom izlasku.

Dvije godine kasnije Ivana, tada prezimena Gugić, ponijela je titulu Kraljice Hrvatske.

 Domagoj Vida Ivana Vida.jpeg Izvor: STORY ARHIVA

Pred oltar su stali u lipnju 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se odselila svom dragom.

 Domagoj Vida osnovao je farmu svinja prije četiri i pol godine Izvor: PROMO

Bivša misica u javnosti je poznata po tome da 'nema dlake na jeziku'. Domagoju je uvijek bila prekrasna, a u svemu je bezuvjetno podržava.

Prošlog ljeta par je opljačkan, a iz njihovog zagrebačkog stana lopovi su iznijeli nakit vrijednosti od 4.5 milijuna kuna.

Vijest su potvrdili i susjedi, koji su na dan pljačke kod kompleksa urbane vile gdje se nalazi stan bračnog para vidjeli i Domagoja Vidu, a o pljački je izvijestio i BN Sports. Vida je, naime, tada trebao stići u Atenu i potpisati ugovor a AEK-om, no Grci su rekli kako je zbog pljačke morao ostati u Hrvatskoj.

 Ivana Vida 1.jpg Izvor: Pixsell/Robert Gašpert

Ivana je jednom prilikom, odgovarajući na pitanja fanova priznala da joj je prirodna boja kose smeđe, ali i da je operirala 'svašta'. Liniju, tvrdila je, održava treningom, s obzirom na to da se 'ne može pohvaliti genetikom'.

Povezane vijesti