Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOK DRUGI UŽIVAJU NA ODMORIMA: Hrvatski nogometaš igrao je u finalu Lige nacija, a sad je snimljen kako radi u polju

Dok se njegovi kolege odmaraju nakon Lige nacija, Martin Erlić je otišao kod svojih roditelja u Tinj, selo smješteno između Biograda i Benkovca.

 Martin Erlić Izvor: Instagram

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić odigrao je 120 minuta u finalu Lige nacija u nedjelju, u kojem su naši nogometaši poraženi nakon jedanaesteraca. Erlić je dosad nastupio šest puta za reprezentaciju, a može se pohvaliti i da je na prošlom Svjetskom prvenstvu u Katru osvojio broncu.

Dok se njegovi kolege odmaraju nakon Lige nacija,Erlić je otišao kod svojih roditelja u Tinj, selo smješteno između Biograda i Benkovca. Prijatelj je snimio kako radi u polju, a snimku je na svom Instagramu podijelio i naš nogometaš.

 Martin Erlić Izvor: Instagram

Erlić ima ugovor s talijanskim Sassuolom do 2026. godine. Na Transfermarktu njegovu vrijednost lani procjenjivali na 5.5 milijuna eura.

Mladi nogometaš rođen je u Zadru, ali dolazi iz malog mjesta Tinj kod Raštana. Upravo je tamo započeo svoj nogometni put koji je veoma brzo, sa samo 12 godina, nastavio u Dinamu. Nakon Dinama, otišao je u Rijeku, a iz Rijeke s 15 godina u susjednu Italiju. Ipak, oduvijek je vjerni Hajdukovac. 'Dalmatinac sam i Hajduk mi je oduvijek bio broj jedan. Kad sam bio u Dinamu svi su znali da sam navijač Hajduka. Nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. To mi je dječački san', rekao je svojedobno, a onda mu se i ostvarilo, i to u dresu reprezentacije.

Martinov otac Nino za Večernji je otkrio kako su izgledali njegovi počeci koji nisu bili nimalo laki.

'Sretan sam kada me ljudi zaustave i kažu: 'Mićo, blago tebi što si tako odgojio sina...' Ali takva su sva moja djeca. Martinu sam rekao: 'Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš'. Dok je bio u Dinamu nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti', rekao je Nino.

Erlići imaju po 500 stabala masline i višnje, 1000 trsova u vinogradu, hektare polja zasađenih mrkvom, kapulom, češnjakom, graškom i bobom. Uz to posjeduju i stado ovaca, svinje i kokoši, a Erlić je u nekoliko navrata objasnio kako je navikao cijeli život raditi s roditeljima te da mu ništa nije teško. Dodao je da bi se bavio zemljom da nije nogometaš.

Povezane vijesti

Tagovi