Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NALETU BIJESA PALICOM RAZBIO FOTOAPARAT: Uhvaćen u preljubu, Ivanišević podivljao i napao reportera

Sjećate li se kada se Goran Ivanišević obrušio na fotoreportera s palicom?

 Goran Ivanišević Izvor: Robert Gašpert

Goran Ivanišević danas je znan kao otac troje djece, požrtvovni suprug Nives Ivanišević i teniska legenda Hrvatske, no sjećate li se da je tijekom godina bio upleten u niz skandala? Goran je naime znan po svojem žustrom, vatrenom temperament zbog kojeg je nerijetko na teniskim terenima razbijao rekete te urlao na suce, a jednom je prilikom fizički nasrnuo čak i na jednog fotoreportera.

Podsjetimo se, sukob između Ivaniševića i fotoreportera magazina Story dogodio se usred otkrivanja njegove afere s Vanjom Halilović, TV voditeljice s kojom je varao tadašnju partnericu Tatjanu Dragović, majku svoje djece i manekenku.

 Goran Ivanišević je 2008. nasrnuo na fotoreportera. Izvor: Story

Priča je išla ovako, iako je tenisač isprva aferu negirao – na kraju je istina isplivala na vidjelo. Te kobne 2008. je jedan dnevni list objavio vijest da se voditeljica ‘spetljala’ s Goranom, a oboje su negirali da su zajedno, no kada su javnost procurile fotografije koje su pokazale da su zaista vrlo bliski, morali su priznati da je došlo do tajne romanse.

'Ja tu curu uopće ne poznajem. Tatjana i ja se volimo i ja nisam čovjek koji bi varao svoju ženu, zbog sebe i svoje obitelji. Istina jest da svaka veza ima problema pa tako i naša, ali ne mora se odmah iz toga vaditi zaključak da imam ljubavnicu. Zašto se ne piše o jačim ljudima i njihovim skandalima umjesto da se mene stalno pribija na križ?', govorio je Goran u početku.

 Goran Ivanišević je varao tadašnju partnericu Tatjanu Dragović. Izvor: Story

Kada se u medijima otkrila afera te više nije bilo dvojbe o preljubu, Dragović je izbacila Gorana iz stana, a on se pod stresom dodatno osramotio sukobom s fotoreporterom kojem je palicom razbio fotoaparat. Naravno, sve je završilo prijavom policiji.

Fotoreporter je stajao ispred stana tenisača, a iznervirani Ivanišević počeo se prijetiti fotografu, te je uzeo palicu iz automobila i dva puta udario po fotoaparatu. Aparat je pao na pod, a osvajač Wimblendona ga je navodno udario još četiri puta dok se nije raspao.

Isprva mu Tatjana nije htjela oprostiti nevjeru, ali su se kasnije pomirili i na pola godine preselili u Los Angeles. Vjenčali su se u San Pedru 2009., ali su se ipak razišli 2013. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju djecu.

Povezane vijesti