Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARINELA JE VEĆ VIŠE OD 10 GODINA FILIPOV ANĐEO ČUVAR: 'Pogledajte kako je lijepa, dečki, budite oprezni s njom'

Filip Hrgović, proslavljeni hrvatski boksač, mogao bi postati svjetski prvak u svojoj kategoriji, a uvijek ga na svim mečevima prati supruga Marinela.

 Filip-Hrgovic-i-Marinela.jpeg Izvor: Jurica Galoic/PIXSELL

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović potencijalno očekuje meč svoje karijere - jer bi mogao biti izazivač za naslov svjetskog prvaka. Naime, još se u srijedu vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država i nastavio s treninzima u Zagrebu, u dvorani svog kluba Nokaut, nakon što je saznao da mu je propala priliku za meč s bivšim svjetskim prvakom, Andyjem Ruizom.

Međutim, sve je više moguće da će se u Hrgovićevoj situaciji dogoditi preokret karijere, a o tome glasno čak pričaju i važni promotori. Izgleda da u ovom periodu ipak neće doći do meča Tysona Furyja i Oleksandra Usika za ujedinjenje naslova u teškoj kategoriji. Fury traži previše novca i ne pristaje na podjelu honorara 50-50 pa su se Usikovi promotori okrenuli drugim opcijama – pa bi tu mogao uletiti Hrgović.

U svim njegovim porazima i pobjedama, uz Filipa je u svakom slučaju uvijek njegova supruga Marinela. Ranije je o njoj nakon velike pobjede Hrgović ovako govorio:

'Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom', poručio je emotivni Hrgović koji je s ljepoticom već više godina u braku. 'Nisam siguran gdje bih bio bez stalne podrške i dobrote moje žene. Hvala ti ljubavi', poručio joj je ranije na Instagramu.

Par je u vezi prethodno bio šest godina, a vjenčali su se u Sesvetama otkud oboje dolazi i gdje su se upoznali. Lijepa Marinela 198 centimetara visokog boksača prati na svim natjecanjima i prva mu čestita pobjede. Nije joj teško gledati njegove borbe, rekla je jednom prilikom.

'Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja'. Otkrila je i da dan prije borbe ne provode zajedno jer je to zabranjeno.

Marinela je i sama sportašica i stoga jako dobro razumije sve što njen suprug prolazi. Njen sport je odbojka, a paralelno uz treninge studirala je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu. Oboje su iz Sesveta i poznaju se od djetinjstva. Još je prije rekla za Story.hr da se isprva bojala da je Filip grub no ubrzo je shvatila da je dobra duša, pažljiv i zanimljiv.

Njezin stav, karakter i ljepota nisu ostavili ravnodušnim uspješnog sportaša, a dodatno ih je zbližila ljubav prema sportu.

Povezane vijesti