Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRANSPLANTACIJE, OPTUŽBE ZA SILOVANJE PA RAZVOD: Klasnićeva bivša iznijela škakljive detalje, a evo što on kaže o njoj

Jedan od najskandaloznijih propalih brakova domaćih nogometaša svakako je onaj Ivana Klasnića. Prisjetimo se njegovog bračnog brodoloma s bivšom suprugom Patricijom.

 Ivan-Klasnic.jpeg Izvor: Pixsell/Igor Kralj

Proslavljeni hrvatski nogometaš Ivan Klasnić imao je život ispunjen uspjesima, ali i skandalima. Jedan od većih svakako je bio onaj vezan uz njegov razvod od supruge Patricije s kojom se vjenčao 2003. godine. Podsjetimo se, Ivan je bio jako uspješan hrvatski nogometaš no karijeru je morao staviti na pauzu zbog disfunkcije bubrega zbog koje je išao više puta na kemoterapiju.

Liječio se i borio za zdravlje godinama, a tijekom tih teških trenutaka je cijelo vrijeme uz Ivana bila sada već bivša supruga Patricia kojom se oženio 2003. Podržala ga je i kad je bio optužen za silovanje tada 17-godišnje djevojke zbog čega je uhićen i kasnije pušten uz jamčevinu.

 Ivan Klasnić je bio optužen za silovanje 17-godišnjakinje. Izvor: Pixsell/ Jurica Galoić

'Policija je bila u mom stanu. Čekali su me. Rekli su da su od neke djevojke dobili informacije kako je bila ovdje i da je bila silovana. Moj je imidž narušen, a ime mi je okaljano. Ako odete na internet, naći ćete niz naslova u kojima stoji da je Ivan Klasnić optužen za silovanje, a to nije ugodno. Ne znam što bi se dogodilo da je moja kći malo starija. Što bi joj govorili u školi, kako bi je ljudi gledali?', ispričao je Klasnić 2011. za Story nakon što je oslobođen optužbi.

Otkrio je i kako je tada reagirala njegova supruga Patricia.

'Vjerovala mi je, ali s druge strane, kad čuješ takve stvari, javi se sumnja. No iskreno mislim da je ona zapravo cijelo vrijeme bila uz mene. Mislim da svaka žena, neovisno o tome bila ona nečija supruga ili djevojka, kada čuje takve stvari u prvi trenutak sigurno pomisli: 'Što je on uopće radio, zašto su baš njega optužili?!', ispričao je.

 Patricia Klasnić navodno je supruga uhvatila u nevjeri. Izvor: Pixsell/Sanjin Strukić

No, iako je s uz njega bila u trenucima teške bolesti pa čak i tijekom optužbi za silovanje, bračnoj idili došao je kraj nakon 8 godina braka i rođenja jedne kćeri, Fabienne Coleen. Klasnićeva supruga je otkrila za njemački časopis Bunt zašto je tražila rastavu.

'Jedan sam se dan nenajavljena pojavila u njegovu stanu u Manchesteru. Svuda su bile fotografije meni nepoznatih žena, na ogrtaču su bili ostaci make-upa, a u ormaru su visjele košulje koje ne pripadaju meni', ispričala je.

Tako je Patricia, koja je inače četiri godine starija od Klasnića, odselila iz njihova zajedničkog doma te se vratila u svoj rodni Hamburg gdje je nastavila odgajati njihovu kćerkicu. Inače se ovaj bivši par upoznao davne 1997., a vjenčali su se nakon 6 godina veze.

Patricia je Ivana toliko voljela da mu je željela dati i svoj bubreg kada mu je trebala transplantacija, no na kraju je dobio onaj svog oca. Ipak, na taj je način pokazala koliko joj je stalo do supruga, što joj on nevjerom baš i nije lijepo vratio.

‘Da je moja bivša supruga Patricia išla sa mnom živjeti u Englesku, možda se ne bi dogodilo sve to što se dogodilo. Mislim na to da se možda ne bismo razveli. U životu učimo svaki dan i ja još učim. Neću ništa loše reći o mojoj bivšoj supruzi, ona je majka moje starije kćeri i imam veliki respekt prema njoj', rekao je Klasnić nedavno u vezi svoje bivše supruge za Story.

Danas Klasnić još jednu kćer koja se rodila 2019. godine, a rodila ju je javnosti nepoznata dama.

Povezane vijesti